Temperaturi mici,libido mare

Poate că la început vei căuta căldura corpului său,dar de îndată ce vei fi în braţele sale puternice cu siguranţă hormonii îţi vor da semnalul că este cazul să încingi puţin atmosfera. Studiile arată că toamna nivelul libidoului este cel mai crescut,aşa că ar fi păcat să pierzi timpul cu alte activităţi nici pe departe la fel de plăcute.

Eşti mai atractivă pentru bărbaţi

În această perioadă nivelul de testosteron este mai ridicat,acesta fiind unul dintre motivele pentru care bărbaţii te consideră mult mai atrăgătoare.

Citeşte şi:

Greşeli pe care le faci în materie de sex

Dieta pentru o viaţă sexuală mai activă

Viaţa amoroasă va fi din ce în ce mai bună

Ce poţi să faci într-o seară ploioasă de toamnă dacă nu să te uiţi la o comedie spumoasă? Iar când el este alături de tine,farmecul lui nu are cum să treacă neobservat. În astfel de momente,cu siguranţă vei simţi nevoia să-i acorzi toată atenţia,iar el probabil că-ţi va dezvălui gânduri de-ale lui,care în alte circumstanţe ar fi fost nespuse.

Este anotimpul în care se concep cei mai mulţi copii

Având în vedere că în lunile august şi septembrie maternităţile sunt foarte solicitate,rezultă faptul că aceşti copii au fost concepuţi în luna octombrie. Se pare că tot în această lună şi sperma are cea mai bună compoziţie,fapt ce duce la creşterea probabilităţii de a rămâne însărcinată.