Fiecare femeie are trăsăturile ei,care o fac să fie unică,iar sprâncenelefrumos pensate,le pot pune în evidenţă. O formă urâtă nu va face altceva decât să accentueze posibilele defecte,în loc să aducă echilibru şi armonie feţei.

Faţă rotundă

Ca să conturezi o faţă rotundă,poţi face acest lucru alegând sprâncenele arcuite şi lungi,care vor da iluzia unei feţe ovale. Dacă vei extinde sprâncenele cu câţiva milimetri faţă de lungimea lor normală,faţa îţi va părea mai suplă. Pentru a putea realiza acest lucru,ai nevoie de un creion special de sprâncene sau chiar de un fard,cu care să desenezi câteva fire la capătul fiecărei sprâncene.

Citeşte şi:Trucuri pentru creşterea rapidă a sprâncenelor

Faţă ovală

O faţă ovală,precum cea a lui Julianne Moore sau a lui Kate Middleton este cea ce îşi doresc să aibă aproape toate femeile. Pentru cele norocoase că s-au născut cu această formă,este important să se asigure că vor avea grija de grosimea sprâncenelor,adică nu vor exagera cu pensatul şi vor păstra o formă cât mai aproape de cea naturală,eliminând doar firele răzleţe. Dacă ai o faţă ovală,dar fruntea,ochii şi buzele mici,poţi opta pentru spâncene mai subţiri,dar nu foarte arcuite.

Faţă în formă de inimă

Dacă faţa ta este în formă de inimă,precum cea a lui Reese Witherspoon,Halle Berry sau Zooey Deschanel,o formă cât mai discretă şi rotundă a sprâncenelor este cea potrivită pentru tine. Alege o culoare naturală sau cu 2 tonuri mai deschisă decât culoarea acestora,dacă îţi doreşti o îndulcire a trăsăturilor şi un aspect întinerit.

Citeşte şi:Tratamente cu ulei de ricin pentru sprâncene de invidiat

Faţă alungită

O faţă alungită are nevoie de o pereche de sprâncene impecabilă,care să dea impresia de o faţă mai rotundă. Trucul constă în lungime,de aceea ce trebuie să faci este să le pensezi un pic mai scurte sau să le tunzi cu o forfecuţă înspre exterior. Însă cu grijă,să nu le faci prea scurte!

Sursă foto:Pinterest