Semnificaţia aluniţelor de pe corp - Frunte

O aluniţă pe partea dreaptă a frunţii arată o fire aventuroasă,cu un caracterputernic. Îi place să călătorească şi este posibil să se stabilească într-o altă ţară. Situată pe partea dreaptă,aluniţa este semn de inteligenţă,prosperitate,în timp ce aluniţa din mijlocul frunţii arată noroc la bani şi succes în carieră.

Obraz

Pe obrazul drept indică un mariaj fericit,dar şi noroc la bani. În partea stângă denotă senzualitate şi mister. Are curaj şi perseverenţă.

Semnificaţia aluniţelor de pe corp - Bărbie

Este într-adevăr semn de mare noroc şi sunt unele dintre cele mai favorizate persoane ale destinului. Obţin uşor ceea ce-şi propun,fără să depună prea mult efort. Au parte şi de o sănătate de fier. Totodată,fiind firi prietenoase şi lipsite de ranchiună,se bucură de toată atenţia celor din jur.

Gât

Cu suişuri şi coborâşuri,cu miic progrese în carieră în prima parte a vieţii,dar care se vor îmbunătăţi pe parcurs. Sunt cele care au o aluniţă pe gât. Foarte norocoase sunt însă aluniţele de pen as,căci arată o viaţă plină de împliniri. 

Semnificaţia aluniţelor de pe corp - Braţe

Aluniţa de pe braţul drept arată o viaţă de succes. Eşti o fire romantică şi generoasă. Realizezi tot ceea ce ţi-ai propus.

Poziţionat pe braţul stâng,acest semn din naştere arată că eşti o persoană anxioasă şi că mereu te temi de ceva,ba să nu rămâi fără bani,ba să nu fii părăsită. Eşti meticuloasă şi ruşeşti să ocupi funcţii de top.

Sâni

Femeile care au o aluniţă pe sânul drept vor avea parte de o sănătate de fier pe tot parcursul vieţii şi sunt predispuse spre îmbogăţire. Sunt,de asemenea,familiste convinse.

Poziţionată pe sânul stâng,aluniţa poate indica o personalitate deschisă,care se adaptează uşor schimbărilor. Eşti sinceră,dar îţi e greu să-ţi exprimi sentimentele când vine vorba de iubire.


Mai citeşte şi:

Cum recunoşti aluniţele periculoase


Semnificaţia aluniţelor de pe corp - Abdomen

Eşti o persoană cu o dispoziţie schimbătoare,care este destul de greu de mulţumit.  Mai poate însemna şi faptul că eşti o persoană materialistă şi egoistă.

Talie

Persoane talentate şi inteligente,dar şi puţin egoiste. Sunt cele care au aluniţe situate pe talie,în timp ce dacă ai o aluniţă în zona coastelor înseamnă că ai un simţ al umorului foarte dezvoltat.

Semnificaţia aluniţelor de pe corp - Genunchi

Dacă este situată pe genunchiul drept,înseamnă că va fi o mamădevotată. Se va dedica foarte mult familiei.  O persoană care acţionează sub impulsul momentului,care ia decizii radical,care mai apoi le poate regret este posesoarea unei aluniţe pe genunchiul stâng.

Gleznă

Dacă ai o aluniţă pe gleznă,înseamnă că eşti o persoană delicată,sensibilă. Totodată,înseamnă că eşti plină de energie,de optimism şi că ştii să depăşeşti necazurile vieţii.

Nu te laşi doborâtă cu una cu două,mai ales că eşti şi o persoană independentă şi foarte muncitoare,căreia nu-I place să depindă de cineva.