Copii de vedete care au comis ilegalități. De ce s-au certat cu legea?

În timp ce fiii anumitor milionari le-au călcat pe urme părinților și au devenit exemple în societate, alții au fost implicați în scandaluri cu care nu se pot mândri. Ce au făcut ei? 

image

Să fii copil de milionar nu este atât de ușor pe cât pare… Cel puțin asta o demonstrează aceste odrasle care s-au săturat de celebritate și și-au îndeplinit capriciile, fără să mai țină cont de normele societății și de lege! 

Spre exemplu, când avea 21 de ani, Marston Hefner, fiul regretatului Hugh Hefner, fondatorul Playboy, și-a agresat fizic iubita, fiind arestat pentru 52 de zile. Și fiul lui Jackie Chan, Jaycee, are reputația pătată. În anul 2014, poliția a găsit în apartamentul lui din Beijing substanțe interzise. Drept urmare, Jaycee a fost condamnat la șase luni de închisoare. 

Citește și: Copii foarte bogați care și-au câștigat singuri banii. Cum i-au obținut? 

Inclusiv fiul lui Martin Sheen, actorul Charlie Sheen, cunoscut pentru apariția în serialul „Doi bărbați și jumătate‟, s-a confruntat cu câteva acuzații. S-a certat public de mai multe ori cu tatăl lui și, mai mult decât atât, a fost acuzat că ar fi agresat-o pe fosta lui soție, Brooke Mueller. În plus, Charlie Sheen a recunoscut că s-a luptat câțiva ani cu dependența de substanțe interzise. 

Nici Rod Stewart nu a scăpat de probleme! Fiul lui, Sean, s-a certat de câteva ori cu legea. În anul 2002, Sean a fost condamnat la trei luni de închisoare pentru că ar fi agresat un bărbat în Los Angeles. Patru ani mai târziu, Sean era din nou în centrul atenției publice după ce ar fi atacat un cuplu cu o cărămidă. 

Vezi și: Ce frumos o alintă Kate Middleton pe fiica ei, Prințesa Charlotte! 

Pe lista noastră se află și fiul lui Michael Douglas, Cameron. El a fost arestat de câteva ori pentru posesie de substanțe interzise. Cu greu și-a tratat dependența, deoarece în timp ce era arestat la domiciliu, prietena lui i-a ascuns trimis o periuță de dinți electrică în care se afla heroină.  

Iar asta nu este tot… Christian Brando, fiul cel mare al actorului Marlon Brando, a fost găsit vinovat de omor. El l-a ucis pe iubitul surorii sale, deoarece acesta ar fi abuzat-o. În urma acestui fapt, Christian a fost condamnat la 10 ani de închisoare. El a încetat din viață în anul 2008 din cauza pneumoniei. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg