Mel B a făcut terapie „extremă‟ pentru a-și trata traumele: „Undele magnetice intrau în capul meu‟

Pentru a-și vindeca depresia și traumele rezultate în urma căsniciei sale abuzive, o vedetă cunoscută și-a făcut curaj și a apelat la o soluție extremă - stimularea magnetică transcraniană. A ajutat-o? 

Mel B jpg

Este vorba despre cântăreața Melanie Brown (Mel B), membră a fostului grup Spice Girls, care l-a acuzat pe fostul ei partener de viață că a abuzat-o fizic, emoțional și financiar pe toată durata căsniciei lor, care a durat 10 ani. 

Ne amintim că, în anul 2017, artista britanică spunea că Stephen Belafonte, fiul cântărețului Harry Belafonte, a bătut-o și șantajat-o cu o înregistrare video cu conținut sexual, ceea ce s-a și confirmat ulterior. În urma acestor suferințe, Mel B s-a confruntat cu depresie profundă, iar ultima ei soluție pentru a se trata a fost stimularea magnetică transcraniană. 

Citește și: Cum arată acum fetele de la Spice Girls. Au păstrat sau nu legătura?

Spice Girls jpeg

Vedeta a dezvăluit într-un interviu pentru „The Sun‟ că și-a făcut curaj și a plecat în Insulele Baleare, din Spania, unde a apelat la această procedură pentru a se reface după abuzurile suferite și pentru a scăpa de amintirile îngrozitoare.

Potrivit „Mirror‟, o astfel de stimulare este neinvazivă și ajută pacienții rezistenți la medicamente să scape de traumele stocate în creier, însă poate provoca simptome neplăcute, precum: dureri de cap și inclusiv convulsii. În interviul acordat, Mel B a povestit prin ce a trecut: „Aparatul suna și undele magnetice intrau în capul meu. Am simțit cum pătrund‟. Vedeta a mai spus că procedura a fost dureroasă și că a plâns în timpul ei. 

Citește și: Reunirea Spice Girls. Imagini de la petrecerea lor de pomină 

Acum vedeta este mulțumită de rezultatele terapiei și speră să le inspire și pe alte femei care au trecut prin astfel de traume să încerce să își vindece suferințele: „Acum vă pot spune sincer că, pentru mine, a funcționat. Voi continua și cu un alt tratament.‟ 

Înainte de a încerca această procedură, Mel B a apelat și la alte tehnici de recuperare, precum hipnoterapia sau terapia prin hipnoză, Tehnica Eliberării Emoționale, cunoscută și sub denumirea de „Tapping‟ și EDMR, o metodă folosită și de către veteranii de război pentru a-și vindeca traumele. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg