Pamela Anderson, sex simbolul anilor ’90, a renunțat la machiaj!

Vedeta serialului „Baywatch” și-a construit o imagine de femeie fatală, cu coafură voluminoasă și machiaj intens, în tinerețea ei. La 56 de ani, blondina ne oferă o cu totul altă versiune a sa!

image

Pamela Anderson s-a prezentat cu fața perfect curată la British Fashion Awards 2023 de la Royal Albert Hall din London, zilele trecute. Vedeta este, mai nou, adepta frumuseții naturale, lucru care contrastează major cu imaginea ei obișnuită.

În ultima vreme, Pamela Anderson nu mai seamănă cu… Pamela Anderson. Purtând un costum crem supradimensionat de la Victoria Beckham, cu tricou pe dedesupt și bijuterii de la Pandora, blondina este cât se poate de îndepărtată de cea care era în tinerețe și provoca fantezii tuturor bărbaților.   

Sex simbolul anilor '90 a dezvăluit recent de ce consideră atât de eliberator faptul că se prezintă pe covorul roșu complet nemachiată. Vorbind cu cei de la The Daily Telegraph, Anderson a recunoscut că, odată cu emisiunea ei despre renovări de case, Pamela's Garden of Eden, ea a început să-și dorească să se arate publicului fix așa cum e ea. Fără niciun artificiu.

„Când m-am dus la Paris Fashion Show, am decis să nu port machiaj și m-am simțit ca o fetiță de cinci ani din Ladysmith, care a ajuns să poarte haine de la Victoria Beckham”, a declarat Pamela Anderson încântată.

Celebra canadiancă a aflat că alegerea ei de-a nu se machia a creat rumoare, o nouă modă chiar, cu toate că ea n-a intenționat niciodată acest lucru. „M-am simțit atât de liberă! N-am vrut să creez vreo modă. Nici măcar nu m-am gândit că cineva o să observe asta. Dar eu n-am mai stat timp de trei ore în scaunul de machiaj”, a vorbit vedeta despre marea schimbare din viața ei.

„M-am uitat, pur și simplu, în oglindă și mi-am spus mie însămi: «Ai aproape 60 de ani, arăți destul de bine, simte-te bine în Paris și nu face ce face toată lumea»”, a adăugat ea.

Pamela a spus, la un moment dat, și că a pierdut-o pe cea care îi asigura machiajul de ani întregi și atunci a fost un moment de cotitură pentru ea. Parcă i s-a părut că n-are rost să apeleze la altcineva care s-o machieze, motiv pentru care și-a și propus să iasă în lume cu fața curată, fără pic de machiaj pe chip.

Ce ziceți, Pamela Anderson a procedat corect să renunțe la machiaj complet?

foto - ShutterstockRecente

Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg