Zac Efron a dat casa de lux din Los Angeles pe o viață mai simplă

A copilărit în apropierea Hollywoodului, însă viața din California nu a fost pe placul său. Zac Efron a renunțat la conacul său luxos din Los Angeles în favoarea unui trai mai simplu și modest. 

image

Să trăiești în Los Angeles poate fi un vis pentru unii, însă cei care au această oportunitate își pot dori o pauză de la viața plină de agitație. Este cazul lui Zac Efron, vedeta din filmele „High School Musical‟, „17 Again‟ și „The Greatest Showman‟, care a optat să ducă o viață simplă, lăsând în urmă opulența din L.A. 

Până la vârsta de 36 de ani, Zac Efron a reușit să își construiască o carieră în actorie și să se lanseze în afaceri, însă viața lui a luat o întorsătură, neașteptată pentru fani, când a optat să își vândă conacul de lux din Los Felix, Los Angeles, în valoare de 25 de milioane de dolari, și să se mute în Australia.

Citește și: Zac Efron are agorafobie. „Pur și simplu, nu ies din casă” 

Proprietatea, unde a locuit Zac Efron timp de șapte ani, se află pe un teren de 5.500 mp, are cinci dormitoare, cinci băi, mai multe terase, o sală de sport, o sală media și o priveliște superbă spre oraș, însă aceste facilități nu au fost îndeajuns de importante pentru el. 

După ce și-a vândut casa, Zac Efron s-a mutat în Byron Bay, Australia, iar înainte să își cumpere proprietatea pe care o deține acum, el a locuit într-o dubă. În documentarul său, „Down to Earth‟, Zac Efron a spus că Hollywoodul nu este un loc sănătos în care să trăiești pe termen lung: „Nu duci o viață fericită și nici sănătoasă din punct de vedere emoțional‟, a mărturisit actorul căruia îi place să facă plimbări în natură, să călărească și să îngrijească animale.

Vezi și: Dietă în cuplu! Cum se mențin în formă Chris Hemsworth și Elsa Pataky 

Potrivit „Bright Side‟, Zac Efron nu este singura vedetă care a renunțat la stilul de viață agitat de la Hollywood. Un alt actor care a decis să facă acest pas este Chris Hemsworth, cunoscut pentru apariția în „Thor‟. În 2023, Chris Hemsworth s-a mutat în California alături de familia lui, optând pentru un trai mai liniștit într-un mediu pe care îl consideră „mai sănătos‟ pentru copiii săi. 

Sursă foto: Instagram @zacefron, Pinterest  Recente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg