Celebrităţile sunt un punct de reper pentru mulţi oameni atunci când vine vorba de frumuseţe şi de stil de viaţă sănătos. Starurile au adesea acces la cei mai buni profesionişti - la cei mai buni antrenori, nutriţionişti, medici sau la make-up artişti, însă asta nu înseamnă că nu au vicii. Multe vedete au obiceiuri nesănătoase, unele dăunătoare, altele mai puţin. S-ar putea să ai o surpriză când o să descoperi care sunt numele mari cărora nu le place să facă duş în fiecare zi!

Hugh Jackman şi Selena Gomez, dependenţi de cafea

O ceaşcă de cafea este cel mai bun mod de a începe ziua şi această băutură aromată poate fi benefică şi pentru sănătate, dacă nu este consumată în cantităţi mari. Dar prea multă cafea nu este bună, deoarece poate provoca anxietate, palpitaţii ale inimii şi chiar atacuri de panică. În ciuda efectelor negative, multe vedete au declarat, de-a lungul timpului, că sunt dependente de cofeină. De pildă, Hugh Jackman este dependent de cantităţi mari de cafea, iar Selena Gomez a recunoscut că nu poate trăi fără această băutură.

Gigi Hadid uită să bea apă

În general, trebuie să consumăm cel puţin opt pahare de apă pe zi pentru sănătatea generală a organismului. Consumul de apă este cel mai simplu mod de a curăţa toxinele corpului şi, de asemenea, ajută la o piele strălucitoare. Gigi Hadid, una dintre cele mai frumoase fotomodele ale lumii, uită să bea apă şi nu este un fan al acestui obicei: „Eu sunt cel mai prost exemplu în ceea ce priveşte consumul de apă. Mama mea mă atenţionează mereu să beau apă, aşa că ar trebui să ţin cont de acest sfat‟, a spus fotomodelul, în vârstă de 26 de ani.

Kim Kardashian adoarme machiată