Spune adio cearcănelor!

Cum? Folosind un ingredient pe cât de simplu, pe atât de complex în beneficii. Are un efect antioxidant, ajută la tratarea acneei, intră în componenţa produselor cosmetice de îngrijire a pielii, are proprietăţi antiinflamatorii, contribuie la reducerea nivelului de colesterol „rău” LDL, este indicat în curele de slăbire, şi, nu în ultimul rând, te scapă de cearcăne şi de umflarea ochilor. Probabil ai ghicit deja. Este vorba de ceaiul verde, un produs benefic în tratamentele pentru faţă. Pentru un look luminos, alege câteva pliculeţe de ceai verde, pune-le într-o ceaşcă potrivită, toarnă apă fierbinte peste ele şi lasă-le la infuzat 15 minute.  Scoate-le din apă şi când se mai răcesc aplică-le în zona în care se formează cearcănele. Efectul este plăcut, relaxant şi în acelaşi timp cu rezultate bune asupra sănătăţii tenului tău.

Dă un plus de volum genelor tale

Dacă îţi doreşti un look luminos, o privire seducătoare şi un aer elegant, atunci din trusa ta de make-up nu trebuie să lipsească setul de gene false cu banda. Te ajută să dai profunzime privirii tale şi să defineşti orice machiaj, fie el de seară sau de zi.

Calitatea materialelor din care sunt lucrate genele este importantă, aşa că ideal este să alegi un brand de specialitate, cum este Foreverlash, oferind calitate premium atât a firelor de păr, cât şi a benzii, aspectul genelor fiind foarte apropiat de cel natural.

Uleiul de ricin - ajutorul de nădejde

Probabil ai aflat deja că uleiul de ricin este recomandat atunci când te confrunţi cu problema căderii părului. Multe femei folosesc acest ulei ca ingredient în crearea unor măşti naturale care tratează vârfurile despicate şi previn uscarea excesivă a podoabei capilare.

Beneficiile uleiului de ricin nu se opresc, însă, aici. El este ideal şi atunci când vrei să scapi de pungile de sub ochi şi de cearcănele cauzate de oboseală, de nopţi nedormite sau stres. Aşa că, seara, înainte de culcare, nu uita să incluzi în ritualul tău de îngrijire a tenului următorul pas: înmoaie degetele în două-trei picături de ulei de ricin şi unge cu grijă zona din jurul ochilor. Lasă uleiul să acţioneze peste noapte, iar dimineaţa demachiază tenul sau spală-l cu apă din abundenţă.

Aşadar, întotdeauna există soluţii pentru a scăpa de cearcăne şi a avea o privire luminoasă. Important este să te preocupi de ele şi să le aplici atunci când ai nevoie.

Sursă foto: Shutterstock