Bob scurt

Se potriveşte doamnelor care au pomeţii pronunţaţi şi doresc să-şi evidenţieze zâmbetul. Bobul scurt este inspirat din stilul anilor ’60şi oferă un echilibru feţei deoarece aduce un plus de volum. Pentru a avea un bob perfect,unge vârfurile cu puţin ulei de argan,după care usucă-le. La sfârşit aplică fixativ,dar ai grijă să-l pulverizezi de la o distanţă mare,deoarece,în caz contrar,coafura va părea încărcată.

 

Tunsoarea pixie

Este unul dintre stilurile care cu siguranţă va şterge câţiva ani de la vârsta din buletin. Este o tunsoareclasică,dar de efect,care se potriveşte atât celor care au părul vopsit,cât şi celor care au şuviţe grizonate.Tot ce trebuie să faci este să aplici spray pentru volum şi să-ţi treci mâna prin păr,ridicând puţin rădăcinile firelor.

 

Bucle romantice

Sunt recomandate celor care au părul de lungime medie,deoarece onduleurile delicate îndulcesc trăsăturile feţei care devin din ce în ce mai aspre odată cu înaintarea în vârstă. Împarte părul în mai multe şuviţe de grosime diferită şi pune-le pe ondulator. Ai grijă ca unele dintre bucle să-ţi încadreze faţa şi astfel vei avea o tunsoare care te întinereşte.

 

Vârfuri întoarse

Femeile peste 40 de ani vor fi mereu mai feminine şi mai tinere,dacă optează pentru această tunsoare. Întoarce spre interior vârfurile şuviţelorcu ajutorul unei perii şi fixează-le cu puţin fixativ.

 

Coroniţe împletite

Odată cu înaintarea în vârstă,părul devine din ce în ce mai subţire şi are tendinţa să se împartă în şuviţe. Poţi masca aceste mici defecte dacă-l împleteşti,iar coroniţele au fost mereu o coafură tinerească.