Conform celui mai recent studiu derulat de Liberty Center pe platforma online ivox.ro,50% dintre români au recunoscut că iubesc în secret pe cineva,fără a avea curajul să îşi exprime sentimentele. Acelaşi studiu arată că doar 19% dintre români şi-au luat inima în dinţi la un moment dat şi şi-au mărturisit iubirea. Studiul a fost desfăşurat pe un eşantion reprezentativ de 1474 de persoane,cu vârste cuprinse între 18 – 80 de ani.

Bărbaţii îşi exprimă sentimentele mai bine

Totodată,studiul a mai scos în evidenţă faptul că bărbaţii sunt puţin mai curajoşi decât femeile în a-şi exprima sentimentele de dragoste. Astfel,19,6% dintre persoanele de sex masculin care au participat la sondaj (din totalul de 745 de bărbaţi) au răspuns că şi-au declarat dragostea la un moment dat,faţă de 18,11%,procentul femeilor care au recunoscut acest lucru (din totalul de 729 de femei).

Scrie despre iubire la Liberty Center

„Rezultatele acestui studiu ne-au dat ideea de a desfăşura o campanie prin care vrem să îi încurajăm pe români să îşi exprime sentimentele de dragoste faţă de persoana iubită. Astfel,am inaugurat la Liberty Center o cutie poştală pentru scrisori de dragoste,pe care le vom trimite destinatarilor la finalul campaniei”,a declarat Mihaela Ciceu,Customer Relationship Manager al Liberty Center. „Şi pentru cupluri avem o surpriză în acest weekend. Ei pot beneficia de sfaturile unui specialist în iubire,Iubirologul,care le va testa compatibilitatea printr-o metodă complet inedită”,a continuat aceasta.

Pune scrisoarea la cutia poştală a iubirii

Timp de 3 zile,în perioada 24 – 26 februarie,oamenii sunt aşteptaţi la Liberty Center ca să îşi depună scrisorile de dragoste în cutia poştală a iubirii. Scrisorile cu adresă poştală validă vor fi trimise destinatarilor,după data de 26 februarie,fără ca expeditorii să plătească vreun cost.Cea mai importantă sursă de ”alimentare” a fericirii,a stării noastre de bine interior este iubirea,declarată sau nedeclarată,exprimată sau confidenţială,împărtăşită sau neîmpărtăşită. Păstrarea unui secret generează mai multă adrenalină,incită şi de aceea poate fi varianta preferată de unii,alţii aleg să se exprime şi să se bucure de ceea ce urmează. Indiferent de varianta aleasă,iubirea ne aduce sentimentul de fericire şi de împlinire sufletească”,a declarat Ion Duvac,psiholog clinician.

... sau scrie mesajul tău lpeLove Mailbox

Liberty Center nu i-a uitat nici pe îndrăgostiţii ce formează cupluri. Cei care ajung la Liberty Center în weekend,au ocazia să îşi testeze compatibilitatea ajutaţi de un specialist în dragoste,Iubirologul. Pe baza unui chestionar completat de îndrăgostiţi şi cu ajutorul unor reţete secrete,numai de el  ştiute,Iubirologul va putea testa chimiacelor doi şi va scoate la iveală culoarea dragostei lor.Cei care nu ajung la Liberty Center au posibilitatea să îşi exprime dragostea cu ajutorul aplicaţiei „Love Mailbox”de pe  pagina de Facebooka Liberty Center. Aplicaţia trimite un mesaj de dragoste anonim către persoana dorită,iar dacă aceasta ghiceşte cine i-a scris,are şansa să câştige 4 vouchere de cumpărături valabile în magazinele din Liberty Center.