O altfel de bibliotecă

Ramele de poze,cărţile,suportul de lumânări pafumate sunt doar câteva dintre obiectele care îşi pot găsi locul pe rafturile pe care le poţi construi uşor la tine acasă. Amplasate pe peretele mai liber din cameră,rafturile sunt o soluţie inedită de depozitare a diferitelor obiecte din locuinţă. În plus,ele oferă şi un aspect mult mai plăcut încăperii. Cu ajutorul corpurilor mici de iluminat (cum sunt spoturile) ele pot fi scoase în evidenţă.

Cutii pentru jucării

Dintre toate încăperile din casă,camera copilului pare să fie neîncăpătoare din cauza jucăriilor care sunt împrăştiate peste tot. Te-ai gândit vreodată să foloseşti lăzile mai vechi (din lemn,plastic) pentru a depozita jucăriile celui mic? Le poţi pune într-un colţ din cameră,una lângă alta,dar le poţi agăţa şi pe perete astfel încât copilul să ajungă la nivelul lor. Lăzile mai vechi le poţi înlocui cu nişte cutii din placaj pe care le poţi construi uşor acasă. Prinde bucăţile de placaj cu nişte cuie,apoi vopseşte-le în culoarea preferată a celui mic. Pentru un effect spectaculos,le poţi suprapune în diferite forme. 

Dulap de baie în trepte

Cu ajutorul unui cadru metalic şi al câtorva cutii simple poţi construi un spaţiu interesant de depozitare pentru baia ta (şi alte încăperi din locuinţă). Astfel,prosoapele,produsele pentru igiena personală şi cele pentru curăţenie vor ocupa mai puţin spaţiu,le vei găsi mult mai rapid şi nu vor fi lăsate la îndemâna celor mici.