Adi ne-a explicat că “drăcuşorul”,aşa cum îl alintă el,e o corcitură între Shi-tzu şi Bishon maltez. Deşi are doar două luni,Scooby a cam reuşit să-i “dreseze” pe colegii lui-un Shi-tzu,pe nume Fetiţa şi un Cwou Cwou,pe care îl cheamă Lord.

Micul Scooby a ajuns în casa cântăreţului după o petrecere:“Am fost la ziua onomastică a unui prieten. În casa lui erau vreo nouă pui. M-am trezit şi eu cu unul "la pachet". L-am trimis acasă cu un taximetrist,într-o cutie de cadou. Aşa l-a primit soţia mea,Cristina”,îşi aminteşte Adi.

Dar lucrurile nu au fost prea frumoase de la început,deoarece micul metiş a avut grijă să “ude” toate colţurile vilei. Când cei ai casei îl certau,Scooby se “lua la harţă” cu ei:“E feroce,mârâie,se luptă cu noi,dar e viaţa noastră acum”,spune cântăreţul. Lucrurile trebuie să se fi schimbat între timp,pentru că nu am sesizat vreun miros ciudat în locuinţa manelistului.

Cât despre locul de dormit,am aflat că Scooby doarme pe masa din sufragerie. Poate îi plac suprafeţele înalte... Solistul ne-a povestit că nu mică i-a fost mirarea când,uitându-l în camerele de la etaj,l-a găsit pe podeaua de la parter.

“Am crezut că a murit după acea cădere de la trei metri. Dar ce credeţi? S-a înfoiat un pic şi a început să meargă şi să se joace,cred că e cyborg”.