Modele care maschează imperfecţiunile corpului

 

Dacă ai coapsele pline,îţi trebuie o pereche de blugi cu talia înaltă,închisă la culoare.  Modelele mulate pe şolduri,care se continuă pe drept,confecţionate din materiale rigide,maschează coapsele în combinaţie cu tricouri ori bluze cu umerii încărcaţi,cum sunt volanele sau franjurile,şi care trec de talie. Evită blugii cu buzunare mici pe spate şi poziţionate prea sus,pentru că-ţi vor mări substanţial dimeniunile posteriorului. Totodată,ţine cont că modelele în nuanţe deschise şi fusiforme te fac să pari mai plinuţă.

Blugi,Mango,129 lei

Dacă eşti subţirică în talie

 

De la foarte strâmţi la foarte evazaţi,persoanele cu taliaca de viespe pot să aleagă dintr-o gamă largă de blugi. Dacă faci parte din această categorie,potrivite pentru tine sunt modelele mulate pe picior,cât şi cele uşor evazate în partea de jos,cu talia mediu-joasă şi cu o croială strânsă pe fund. Vrei să atragi atenţia? Optează pentru astfel de pantaloni în culori închise,cu topuri cu imprimeuri grafice şi pantofi cu toc.

Blugi,Zara,79,90 lei

Blugi,Mango,79,90 lei

Blugi,H&M,99 lei

Blugi,H&M,49,90 lei

Idei Click! Pentru femei

 

Pentru ca blugiisă nu se decoloreze după ce-i speli,clăteşte-i în apă cu oţet.

La modă în acest sezon sunt blugii albi. Se potrivesc cu un tricou în dungi,geacă din doc, mocasini şi diverse modele de eşarfe.

Dacă eşti mică de înălţime,îmbracă blugi drepţi,deschişi la culoare,care trec de glezne. Astfel,vei crea iluzia unor picioare lungi. Acelaşi efect obţii şi dacă porţi o pereche de blugi suflecaţi.

 

Ştiai că...

 

... blugii au fost croiţi pentru prima dată în Genova,Italia,şi vânduţi marinarilor?

...Elvis Presley şi Marlon Brando au fost printre primii care au purtat astfel de pantaloni pe micile ecrane?