Mai mult, dacă te tentează să începi o aventură sigură în lumea jocurilor de noroc, ţinem să-ţi aducem la cunoştinţă că cel mai sigur este să te joci online la cazinouri licenţiate de ONJN.  Însă revenind la cele mai mari hoţi gambleri din toate timpurile, au fost câţiva care au păcălit toate cotele cazinourilor fără să pună în pericol pe nimeni şi unii dintre ei au şi scăpat nepedepsiţi. Surprinşi de cum au reuşit, ţi-am pregătit o listă cu cele mai consistente fraude ale tuturor timpurilor asupra cazinourilor.

Un emiţător şi receptor radio pentru masa de ruletă

Unul din dealerii de ruletă a facut o pasiune pentru radioul amator. Ulterior şi-a dat seama că această pasiune îl va ajuta să se îmbogăţească. Împreuna cu fratele şi cumnata sa, au testat limitele securităţii cazinoului. Practic, au putut să facă bila de la ruletă să nimerească într-un anumit slot folosindu-se de un transmiţator şi un receptor radio. Receptorul a fost introdus în bilă, acest lucru permiţând controlul asupra locului în care nimereşte bila.

Un pachet „standard” de ţigări a fost folosit ca trasmiţător. Cumnata juca la masa de lângă pentru a nu trezi suspiciuni în timp ce dealerul controla unde cade bila. Fratele era responsabil cu plasarea mizelor. Şi uite aşa, cei trei au fost de neoprit, până într-o zi, cand managerul cazinoului s-a îndrăgostit de cumnată şi a rugat angajaţii să stea cu ochii pe ea. Acela a fost momentul în care personalul cazinoului a constatat cu stupoare că de fiecare dată când aparea ea în cazinou, se înregistrau nişte pierderi uriaşe. Autorităţile au reuşit să descopere ce se întampla abia după ce au masurat frecvenţele radio. Evident, trioul ingenios a fost condamnat la închisoare.

Fraţii Rosselli

Când vine vorba de câştiguri frauduloase de peste 40 milioane $, putem spune cu mână pe inima că Fraţii Rosselli au facut istorie! Aceştia au abuzat de securitatea datelor personale a altor jucători de cazinou şi le-au furat identitatea. La mijlocul anilor 90, tehnologia din spatele securităţii nu era nici pe departe atât de avansată, aşa că, ajutaţi de un hacker, le-a fost relativ uşor să fure identitatea unor jucători de top, să deschidă conturi multiple la majoritatea cazinourilor mari din America şi să obţină credite de sume uriaşe. Jocul s-a derulat ani buni de zile, astfel că au reuşit să căştige milioane de dolari între anii 1995 şi 2000.

Cea mai semnificativă pierdere a cazinourilor s-a întamplat când fraţii au câştigat milioane, punând pariuri consecutive de 100,000$ fiecare. Cazinourile au continuat să incrimineze indivizi nevinovaţi, nereuşind să descopere ca de fapt în spatele acestor jucători nevinovaţi se aflau fraţii Rosselli. Până au descoperit ce se întampla, fraţii deja muriseră. De altfel, nici până în ziua de azi nu li se cunoaşte adevărata identitate.

Magicele lentile de contact de la Cannes

În 2011, cazinoul de la Cannes s-a confruntat cu 4 indivizi puşi pe fapte mari. Trei italieni şi un francez au venit cu incredibila idee de a folosi o cerneală invizibilă ochiului uman, dar vizibilă cu un tip special de lentile de contact. Astfel, dealerul a marcat strategic cu cearneala respectivă spatele câtorva cărţi pentru a putea fi recunoscute.

Italianul şi-a pus lentilele de contact care l-au ajutat să recunoască toate cărţile marcate. Aşa au reuşit să câştige 84,000$ după o singură vizită. Cel mai probabil că ar fi reuşit să scape dacă n-ar fi decis să se întoarcă în aceeaşi zi să mai joace o dată. Pentru că şi al doilea câştig a fost mare, a bătut la ochi în faţa echipei de securitate a cazinoului şi aşa au fost prinşi. Dacă nu s-ar fi lăcomit, ar fi putut cu uşurinţă să intre în cartea recordurilor pentru cea mai ingenioasă fraudă din istoria cazinourilor.

Jocuri de noroc online, o experienţă plină de senzaţii tari

Acestea au fost 3 dintre cele mai cunoscute înşelătorii care s-au întamplat vreodată cazinourilor din lume. Dacă ţi-am deschis apetitul pentru jocuri de noroc sau vrei să te joci online şi să ai o experinţă 100% sigură, îţi recomandăm să intri pe această pagină. Vei găsi tot ce te interesează despre operatori casino de top, ştiri din lumea gamblingului online, jocuri gratis şi bonusuri de neratat.