Fă rost de o colecţie (de orice fel)
Dacă vrei să dai un aer elegant sufrageriei tale,caută o colecţie de tăvi din argint,de exemplu,pe care să le atârni pe perete,asemeni tablourilor,şi care să servească drept punctul de interes al camerei.

Cumpără flori şi plante
Caută flori de sezon şi aşează-le într-o vază frumoasă,care să dea un efect vibrant încăperii. Dacă îţi plac mai mult plantele ornamentale,bucură-te de oferta florărilor sau magazinelor de specialitate.

Mixeazămateriale şi texturi
Dacă vrei ca sufrageria ta să pară ceva mai generoasă atunci fă combinaţii de materiale şi texturi. Alege imprimeuri îndrăzneţe sau geometrice.

Foloseşte tapet
Cea mai vizibilă schimbare o poate reprezenta un nou model pentru pereţii tăi. Ca să urmezi tendinţele,alege un singur perete,preferabil central,pe care să dispui tapetul.
Împartespaţiul dacă este mare
Sufrageriile spaţioase pot fi secţionate cu ajutorul perdelelor-draperii,ce se fixează în tavan) şi care pot fi din materiale subţiri,sau ceva mai groase,după preferinţe.
Dă culoarepereţilor tăi
În momentul în care schimbi culoarea dominantă a pereţilor tăi,poţi face din sufrageria ta o cameră cu adevărat caldă şi plină de viaţă. O nuanţă domoală de albastru va fiversatilă;în principiu,alege culori neutre precum bej sau gri,lâmîi sau lavandă. 

Accente de culoare
Poţi înveseli o cameră neutră folosind obiecte decorative (vase,rame,boluri,cuverturi,perne...) colorate. 

Dă iluzia de spaţiu
Pentru a face o cameră să para mai luminoasă şi mai mare,poziţionează pe unul din pereţi o oglindă,astfel încât să se reflecte în ea lumina de afară şi peisajul.


Citeşte şi:

3 idei ca să maschezi un perete cu defecte

Cum alegi perdelele