Te scapă de excesul de sebum de la nivelul scalpului

Ai părul gras? De vină pentru asta este excesul de sebum de la nivelul scalpului. Poţi să scapi de această neplăcere,dacă adaugi în şamponul pe care-l foloseşti 2-3 linguri de sare. Şamponează părul ca de obicei,după care clăteşte cu apă din abundenţă. Vei observa rezultate pozitive de la prima utilizare.

Citeşte şi:Trucuri pentru a reduce excesul de sebum

Tratament antimătreaţă

Mătreaţa apare ca urmare a uscării excesive a pielii scalpului,dar se poate instala şi din cauza stresului,dietei nesănătoase sau disfuncţiilor hormonale. Dacă nu mai ştii ce să mai faci ca să scapi de „fulgii de nea din păr“,încearcă următorul remediu. La duş,piaptănă bine părul umed,după care şamponează cu un produs în care ai adăugat 2-3 linguri de sare. Clăteşte bine,după care,împarte părul în secţiuni şi presează 1-2 linguri de sare pe scalp,masând uşor cu degetele umede10 minute. Clăteşte cu apă din abundenţă. Repetă procedeul până când vezi îmbunătăţiri.

Citeşte şi:Ştii ce sampon să foloseşti?

Grăbeşte creşterea părului

Sarea de mare este excelentă pentru cei care se confruntă cu alopecie sau căderea părului,căci stimulează natural creşterea părului. Spală-ţi părul cu un şampon în care ai pus 3 linguri de sare,masând scalpul 10-15 minute. Clăteşte şi repetă acest tratament de 2 ori pe săptămână,2 luni.

Credit foto:www.livestrongcdn.com