„Ideea de a-mi decora casa cu plante a venit în urma faptului că nu am suficient spaţiu în aer liber pentru obsesia mea pentru grădinărit. Eram pasionat de natură, de la plante la animale de companie, eram obsedat. Mi-aş petrece zilele în grădină, crescând şi experimentând orice. De-a lungul anilor, am explorat o serie de specii de plante, însă colecţia mea a crescut. Unele plante pe care le am în locuinţă sunt din copilăria mea, în timp ce altele au fost aduse pe parcurs, iar altele mi-au fost dăruite. Obsesia mea pentru plante vine din pasiunea mea pentru verdeaţă şi modul în care plantele pot face o mare diferenţă”, a explicat el pentru Unilad.co.uk

Primele sfaturi pe care le oferă Jason celor pasionaţi este planificarea, cunoaşterea de sine (ca grădinar) şi dorinţa de a experimenta. 

„În fiecare zi petrec 30-60 de minute grădinărind dimineaţa şi apoi petrec o oră, după programul de lucru, îngrijind plantele. O dată pe săptămână petrec între 1-2 ore realizând sarcini mai complicate”, a mai spus el. 

Mica pădure din locuinţă îl ajută să „evadeze din viaţa cotidiană” şi, în 2016, şi-a transformat pasiunea într-o afacere sub numele de The Plant Society - un fel de reţea socială pentru entuziaştii de plante. 

FOTO Facebook