Pavel Bartoș lucrează la continuarea filmului „Ramon‟! Ce alte surprize pregătește?

Pavel Bartoș are vești bune pentru fani! Actorul lucrează la continuarea filmului românesc „Ramon‟, care s-a bucurat de mult succes în sălile de cinema, iar acesta nu este singura surpriză profesională din acest an. 

image

Este unul dintre cei mai muncitori oameni din industria artistică, iar în turneul de promovare al filmului său, „Ramon‟, a devenit conștient de această calitate. Iată ce ne-a povestit Pavel Bartoș!  

Prezentator la „Românii au talent și „Vocea României, actor, scenarist, producător de film și tată dedicat. Cum reușești să le faci pe toate și să ai atât de multă energie?

Habar nu am! Atât știu, că nu e ușor, dar probabil că așa mi-e dat. Am și un mare noroc, în primul rând, că fac ceea ce îmi place profesional și asta mă și stimulează, mă ambiționează și îmi dă puterea necesară să muncesc mult și să mi se întâmple aceste lucruri. Am o familie care mă susține, nu le este ușor, dar până acum, au făcut-o cu vârf și îndesat, și le mulțumesc pentru tot sprijinul, înțelegerea și iubirea de care dau dovadă, de acum înainte. În rest, să fim sănătoși! Iar în teatru, televiziune și chiar și-n film, ce face să fie posibile lucrurile pe care mi le propun sunt oamenii care formează echipa din jurul acestor proiecte. Sunt foarte importanți. Cu oamenii și echipa potrivită, chiar ți se pot întâmpla lucruri extraordinare. 

Cum te simți după operația de menisc prin care ai trecut la finalul anului trecut? Poate că nimic nu este întâmplător… Consideri că s-a întâmplat într-un moment în care chiar aveai nevoie de o pauză? 

Din fericire, sunt un om al prezentului! Nu am chestia de a sta în trecut, de ce mi s-a întâmplat mie sau așa, ci mă gândesc ce pot să fac să-mi fie mai bine. Am considerat că operația este necesară, iar timpul mi-a dat dreptate. Recuperarea este foarte grea, nu este ușoară deloc. Îți ia foarte mult timp, dar este ok – m-a făcut să fiu astăzi un pic mai sănătos, mai în formă și mă simt tare bine. Dar încă mai continuă recuperarea. 

În turneul de promovare al filmului „Ramon ai interacționat cu multe persoane din diferite colțuri ale țării. Este publicul tău cel pe care ți l-ai imaginat? 

Când vezi în aceeași sală cel puțin patru generații la un loc, e tot ce îți poți dori, să ai și bunici, și nepoți și părinți și îndrăgostiți. Ce-ți poți dori mai mult de atât? Mă bucur că mi s-a spus că am readus după mulți, mulți ani, aceste generații la film. Le lipsea un astfel de film, în care să se bucure cel puțin patru generații la un loc. 

A fost cineva sau ceva care te-a impresionat, în mod special, în turneu? 

Eu. Poate suna aiurea, dar mi-am descoperit capacitatea uluitoare de a munci foarte mult pentru că nu e ușor să faci un astfel de turneu. A fost cel mai lung, 26 de orașe, inclusiv în străinătate, Londra, Dublin, Munchen, Bruxelles și nu a fost ușor. Mă bucur că am redescoperit în mine această capacitate uimitoare și voința de a face asta. Mă bucur că nu am fost singur în acest demers, ci alături de Jesus del Cero, care a crezut în acest proiect. Fără ajutorul familiei care să mă susțină, mi-ar fi fost enorm de greu. 

Ce ne poți spune despre „Ramon 2? Vor juca și actori din primul film? Ce elemente de noutate aduce? 

Normal că vor juca și actori din primul film, este un fel de continuare. Va fi un film de Crăciun, acesta este primul element de noutate, în care se vor regăsi toate aceste patru-cinci generații la un loc. Pe unde mă duc, toată lumea mă întreabă când urmează continuarea și asta mă bucură. 

Fără îndoială, ți s-au tipărit în minte momentele impresionante de la „Românii au talent. Poți să ne faci un top 3 al celor mai bune prestații? 

Nu aș putea face asta deoarece, din acest motiv, nu sunt jurat. Eu sunt prezentator. Eu am un top al primelor 300 de reprezentații, sunt atât de multe și ar fi nedrept să zic un top 3. Nu aș putea zice un top 3 nici din acest sezon. Noi vedem ce se întâmplă în spate cu ei, câtă emoție, câtă muncă depun și suntem alături de fiecare. Admir curajul lor de a se arăta în fața câtorva milioane de români. Este un exercițiu extrem de curajos. 

image

Pe scena emisiunii „Vocea României s-au aflat mulți tineri cu voci impresionante, care au rămas, din păcate, într-un con de umbră. De ce crezi că nu reușesc să treacă la nivelul următor și să devină cunoscuți, precum Feli sau Liviu Teodorescu, de exemplu? 

Lista lor ar putea continua, sunt foarte mulți care au reușit după. Gândindu-ne că au fost la Vocea României câteva mii, e o chestie firească că nu toți pot ajunge. Ei trebuie să știe cum să gestioneze acest moment, cum să tragă de ei, să realizeze că e momentul lor. Dacă așteaptă ca altcineva să le schimbe viața, ei greșesc. Exemplele pe care tu le-ai dat, au tras de ei, au vrut să facă mai mult, nu au așteptat. Cred că exemplele sunt destul de multe care și-au făcut o carieră după Vocea României – Julie Mayaya, Silviu Pașca, Mira, Ioana Ignat, Oana Radu, Ilinca Băcilă, Cristina Vasiu, Bogdan Ioan și mulți mulți alții. 

Cu trei fete acasă și o soție minunată, cred că ești un bărbat foarte răsfățat. Așa este? Ai timp și pentru familie? 

Îmi fac, este obligatoriu să-ți faci timp pentru familie, pentru vacanțele cu ei. Este imperios necesar și odată cu trecerea timpului, realizezi acest lucru. 

Care este secretul căsniciei tale frumoase, care rezistă de mai bine de 20 de ani?

Soția mea. Cum s-ar zice în limbajul poporului, e cu cinci minute mai deșteaptă ca mine.  

În ce alte proiecte te vor putea urmări spectatorii și telespectatorii tăi în acest an? 

Am multe proiecte, două filme – Ramon, filmul de Crăciun. Un alt film care deocamdată se numește „Vacanță all inclusive‟, în care joc alături de Smiley, unde suntem co-producători alături de Cristian Hordilă. În teatru, tocmai am terminat un proiect foarte drag mie, în care am avut o colaborare cu Teatrul Național Satiricus din Chișinău cu piesa ESCU, de Tudor Mușatescu, a fost o coproducție între acest teatru și teatrul Stela Popescu din București. Mi-a plăcut, a fost un mix între actorii din Moldova și cei români, a fost tare fain. La Chișinău am avut premiera, urmează ca pe 28 aprilie să avem și la București. Astea ar fi deocamdată. 

Te gândești la felul de mâncare pe care nu l-ai refuza niciodată, iar acesta este … 

Să știți că un fel de mâncare, chiar și cel mai bun, dacă nu este gătit sau făcut bine, îl refuzi. Normal, salata bouef, sarmalele, papricaș, dar repet este important să fie gătite bine. 

Dacă ai avea puterea să dai timpul înapoi, nu ai mai face … 

Nu aș schimba pentru că poate aș strica ceva. Sunt suma deciziilor bune și nebune pe care le-am luat până acum și mi-este ok. Nu putem să le avem pe toate. 

Cea mai mare gafă a ta dintr-o emisiune a fost … 

Nu cred că a fost doar una, au fost mai multe, dar mi le-am asumat pe toate. Este normal să se întâmple într-o emisiune, dar probabil e și mai important cum treci peste. Mi le asum. Sunt un prezentator supus greșelii și mă bucur că este așa, asta mă face viu și spontan de fiecare dată. 

Când erai mic, ce îți doreai să devii la maturitate?

Mi-am dorit să fiu de la gunoier până la vânzător la alimentară, la un moment dat mi-am dorit să devin și croitor și bucătar. Într-un anumit punct, îmi doream să fiu și șofer de autocar, să văd toată lumea. 

Foto: @ProTV



Recente

Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg