Spre sfârşitul săptămânii, însă, încep să apară veşti bune, întrucât mulţi dintre nativi vor avea ocazia să se relaxeze.

Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

Berbec
Chiar dacă săptămâna nu vine cu veşti tocmai bune pentru tine, încearcă să-ţi păstrezi calmul. Cu atitudinea potrivită vei face faţă tuturor provocărilor, oricât de dificile ar părea. În plus, persoana iubită are mare nevoie de ajutorul tău, aşa că nu e momentul să o neglijezi.

Taur
Grijile îşi fac uşor-uşor loc în mintea ta, însă trebuie să te relaxezi şi să priveşti lucrurile cu calm. Relaţia cu subalternii nu funcţionează tocmai cum ţi-ai fi dorit, iar atitudinea ta prăpăstioasă nu face decât să aducă probleme mai mari. Vestea bună e că în weekend ai ocazia să te relaxezi, aşa că profită din plin.

Gemeni
Te aşteaptă o săptămână fără evenimente notabile, dar trebuie să acorzi mai multă atenţie persoanei iubite. Are nevoie mai mult ca oricând să-i arăţi cât de importantă este pentru tine. La capitolul finanţe stai destul de bine, ba chiar e posibil să ai parte de câştiguri neaşteptate.

Citeşte şi: Primul horoscop complet pentru 2020. Un vis se va împlini pentru Berbeci, iar Săgetătorii îşi găsesc jumătatea anul viitor

Rac
Rişti să pierzi legătura cu o persoană la care ţii foarte mult, aşa că ai mare grijă. Treceţi printr-o problemă de comunicare, însă nu trebuie să te îngrijorezi, orice problemă are rezolvare, mai ales cu atitudinea potrivită. Chiar dacă ai greşit faţă de ea, până la urmă te va ierta.

Leu
Ţi se reproşează că devii din ce în ce mai posesiv şi ai tendinţa să sufoci persoana de lângă tine. Chiar dacă te deranjează atitudinea ei, în condiţiile în care nu vrei decât să-i arăţi cât de mult înseamnă pentru tine, încearcă să-i acorzi şi puţin spaţiu. Ai încredere în sentimentele pe care le nutreşte pentru tine.

Fecioară
Ai parte de o perioadă de timp în care este vital să afli unele informaţii care te macină de ceva vreme. Încearcă, totuşi, să nu te mulţumeşti cu ceea ce observi la o primă privire. A fi maliţios, rău sau a da dovadă de ticăloşie este cel mai neîndicat lucru pe care îl poţi face acum, chiar dacă simţi că nu mai poţi rezista presiunilor venite din exterior şi ţi se pare firesc să reacţionezi în acest fel, potrivit Fanatik.ro.

Balanţă
Deşi în această perioadă de timp ai tendinţa de a scoate la iveală ce este mai rău din tine, pe fondul presiunilor din exterior şi evenimentelor care au loc fără voia ta, nu uita că eşti acea persoană pe care toţi o invidiază datorită echilibrului şi calmului interior de care dă dovadă. Probabil că eşti pus la zid şi trebuie să lupţi pentru a-ţi păstra calitatea vieţii nealterată.

Citeşte şi: Top zodii care mint precum respiră. Dragi Berbeci, sunteţi pe listă!

Scorpion
Sunt posibile discuţii aprinse cu prietenii apropiaţi, aşa că încearcă să le eviţi. Ţinteşte către obiective care pot fi atinse cu uşurinţă, mai ales că acum luptele se dau la nivel micro, în spaţiul tău de zi cu zi. Încearcă să îţi impui părerile doar dacă este imperios necesar.

Citeşte previziunile pentru celelalte zodii, aici!