Recent, matinalul de la Antena 1 a publicat o fotografie pe Instagram care lasă loc de interpretări. Se pare că cei doi s-au căsătorit departe de ochii curioşilor sau cel puţin aşa a dat de înţeles.

'Say "I DO'! n(n.r. Spune 'Da'), a scris Răzvan Simion în dreptul fotografiei unde apare Lidia Buble îmbrăcată în mireasă.  Artista a decis să îmbrace o rochie diafană, iar pe cap a ales să poarte o coroniţă de flori,  pentru cel mai important eveniment din viaţa ei.

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble marturisea ca visează la o nuntă mare ş la o rochie de  mireasă superbă. Însă se pare ca Răzvan Simion a vrut să o ia  prin surprindere pe iubita lui şi i-a făcut o surpriză în Maldive. Cu siguranţă, artista a fost super bucuroasă, mai ales ca a împărtăşit totul pe reţelele de socializare. 

Lidia Buble îşi doreşte o nuntă mare

''Rochia, bineînţeles, una nonconformistă, iar ziua una perfectă, cum îşi imaginează orice femeie,  alături de familie, prieteni. Cu siguranţă va fi o nunta foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă pentru că eu am un neam mare, am deja 30 de nepoţi, 11 fraţi, plus cateva sute de verişori'', declara Lidia Buble.

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au îndrăgostit în urmă cu 3 ani, când prezentatorul tv era încă însurat. Între timp, acesta a divorţat si a decis să rămână alături de Lidia Buble.

"Ne-am cunoscut la un concert. N-a mai ştiut nimeni asta. M-am îndrăgostit doar văzându-l, a fost de ajuns'',  spunea solista, la o emisiune tv.