Reţeta zilei: Brioşe cu ciocolată
Dacă vrei să-ţi iasă această reţetă este important să respecţi întocmai paşii preparării ei. Aşa vei fi sigură că interiorul va rămâne moale.
De ce ai nevoie pentru brioşe cu ciocolată
300 g unt
400 g ciocolată neagră
6 ouă
150 g făină
100 g zahăr
dulceaţă,pentru servit
Cum se prepară brioşe cu ciocolată
Pui la topit,la foc mic,pe baie de aburi,ciocolata şi untul. Mixezi ouăle cu zahărul,până când se dizolvă,apoi torni,în fir subţire,ciocolata topită,mixând continuu şi,la final,încorporezi făina,în ploaie. Aşezi într-o tavă formele de brioşe tapetate şi torni compoziţia. Dai la cuptorul încins aproximativ 10 de minute până când se întăresc marginile. Serveşti brioşele,după ce s-au răcorit,cu ce dulceaţă preferi.
1 tavă
Dificultate medie
Preparare 40’