Ai nevoie de

1 kg pulpe de pui,dezosate

300 g spanac

2 fire ceapă verde

2 fire usturoi verde

1 plic gelatină

3-4 bucheţele broccoli

sare

piper

salată de crudităţi

Fierbi în apă cu sare pulpele de pui până când se pătrunde carnea,apoi le scoţi şi le tai prin maşina de tocat. Fierbi spanacul şi broccoli în apă cu sare până când se înmoaie,apoi le scoţi,le laşi la scurs şi după 10 minute storci spanacul şi-l toci.

Amesteci carnea de pui cu spanacul,ceapa şi usturoiul verde tocate,adaugi gelatina preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj,condimentezi cu sare şi piper,după gust şi adaugi supa în care a fiert carnea până obţii consistenţa unei smântâni grase.

Tapetezi o tavă de chec cu folie alimentară,inclusiv pe margini,pui jumătate din compoziţie,aşezi pe mijloc buchetele de broccoli şi torni restul compoziţiei. Dai terina la rece peste noapte,iar a doua zi o răstorni. O serveşti cu salată de crudităţi.

1 tavă

Preparare 2 h

Dificultate medie