Chiar dacă Eclipsa de lună din 16 septembrie lucrează cu Eclipsa de Soare din 1 septembrie-o aliniere rară,aceasta reprezintă,de fapt,doar o parte dintr-un ciclu mai mare,care poate fi urmărit din 2008. Acest ciclu se va încheia în mod oficial în februarie 2017,însă această Eclipsă este cu siguranţă cea mai importantă din ciclu,având cele mai mari influenţe asupra tuturor planetelor. Acest lucru scoate la iveală adevărul eliberator,care te va ajuta să iei cea mai bună decizie privind cursul vieţii tale.

Berbec

Ai ceva probleme de sănătate,dar asta nu este o noutate pentru tine. Cel mai bine ar fi să ceri sfatul unui specialist. Din punct de vedere sentimental,eşti o norocoasă. Cu Jupiter aliniat cu Soarele,pe 26 septembrie ai şanse să pui bazele unei relaţii de durată.

Taur

Eşti gata să te îndrăgosteşti? Astrele spun că da. Iar dacă te-ai gândit chiar să faci un copil,norocul îţi surâde. Fă-ţi timp pentru a reflecta asupra tuturor gândurilor care te frământă. Cu Mercur retrograd toată luna,vei găsi răspunsurile. După 18 septembrie vei dori să-ţi redefineşti rolul în familie şi în grupul de prieteni.

Gemeni

Te gândeşti serios la o locuinţă proprie,în care vrei să aduci aerul copilăriei. Ai nevoie doar de timp pentru a ridica acoperişul,la propriu şi la figurat. Din punct de vedere al carierei,aceasta va fi puternic influenţată de eclipsa de lună,din 16 septembrie,iar tu te vei afla permanent în lumina reflectoarelor.

Rac

O idee nouă va pune bazele unei noi afaceri pentru anul care vine. Poate că este un subiect de carte,un curs de urmat sau un parteneriat de încheiat. 26 septembrie este ziua de cel mai bun augur. Va fi momentul ideal pentru a lansa acest nou proiect. Sub auspiciile lui Jupiter,ceea ce demarezi acum,va aduce strălucitoare oportunităţi pe parcurs.

Leu

Ai probleme cu banii,iar lucrurile nu par să se schimbe prea curând. Din păcate,nici proiectele pe care le ai în derulare nu par să promită ceva mai bun. Îţi poţi îndrepta,însă,atenţia spre viaţa sentimentală,unde perspectivele sunt mult mai promiţătoare.

Fecioară

Eclipsa de Soare în Fecioară te face steaua strălucitoare a zodiacului în acest an,ceea ce înseamnă că orice vei întreprinde va fi încununat de succes.  Eclipsa de Lună de pe 16 septembrie,în schimb,te va ajuta să clarifici o relaţie şi reprezintă momentul decisiv pentru tine de a părăsi vechea poveste de dragostecare te ţinea pe loc.

Balanţă

După ce în ultimii 5 ani viaţa ta a fost,probabil,agitată,eclipsa de Lună prevesteşte doar lucruri bune. Sectoarele sănătăţii şi prosperităţii sunt luminate. Nu trebuie decât să te aşezi într-un hamac şi toate grijile dispar.  

Scorpion

Septembrie este o lună necaracteristic socială pentru tine. Eclipsa de Lună sporeşte magnitudinea tuturor evenimentelor din viaţa ta,aşa că ia în serios invitaţiile pe care le primeşti,fie în interes de serviciu,fie pe plan sentimental. Casa dragostei este puternic luminată de eclipsa din 16 septembrie.

Săgetător

Saturn a fost în Săgetător tot anul trecut,aşa că,probabil,la serviciu nu ai mai simţit de mult recunoaşterea meritelor. Această eclipsă,în schimb,va inversa cu succes povestea vieţii tale,aşa că fii pregătită să străluceşti din nou,atât profesional,cât şi în viaţa de zi cu zi.

Capricorn

O oportunitate de carieră apare în jurul datei de 26 septembrie când Jupiter şi Soarele se întâlnesc în arena publică a diagramei. De aceea trebuie să fii prezentă şi deschisă în orice moment.

Vărsător

Deşi Mercur este retrograd prin sectorul tău financiar,eclipsele de Lună şi de Soare deschid o nouă perspectivă asupra banilor şi,probabil,vei primi o refinanţare. Verifică toate cheltuielile lunare şi prioritizează-le. Vei vedea schimbări uriaşe.

Peşti

Eclipsa de Lună în Peşti indică faptul că este timpul să pui capăt poveştii de dragosteîn care te zbaţi de mult timp. Dacă cel de lângă tine vede relaţia ca pe o joacă,ia în considerare posibilitatea de a găsi pe cineva dispus să îşi ia un angajament serios. Ai şanse să îl găseşti.