O escapadă la munte

În acest anotimp muntele oferă un peisaj mirific. Florile sălbatice te încântă cu o multitudine de culori viu colorate,iar pădurile întunecate aşteaptă să fie explorate. Poţi face o drumeţie în munţi,urmată de un picnic delicios într-o poieniţă cu flori.

Înalţă un zmeu

Acum,când vântul bate uşor,este momentul ideal să-ţi aduci aminte de copilărie. Ia-i pe cei mici în parc şi ridicaţi un zmeu pe cerul albastru senin. Puteţi face şi o întrecere,cine reuşeşte să ţină zmeul cel mai mult timp ridicat.

O plimbare cu bicicleta

Pentru că soarele străluceşte vesel pe cer este timpul să petreci cât mai mult timp cu familiaşi să faci şi mişcare în acelaşi timp. Nu uita sa ai echipamentul corespunzător format din cască,genunchiere şi cotiere,pentru ca micile accidente să nu vă strice ziua.

Lucru în grădină

Dacă stai la casă,atunci ai o grădină generoasă,pe care o poţi înfrumuseţa cu tot felul de flori. Panseluţele şi primulele sunt doar două dintre florile pe care poţi planta în această perioadă. Iar dacă stai la apartament cu siguranţă ai în faţa blocului un mic colţişor de grădină care merită să beneficieze de atenţia ta. Bazează-te pe sprijinul celor mici,care vor vedea grădinăritul ca pe o aventură şi se vor dovedi extrem de harnici.

Încearcă în joc modern

Poţi merge cu copilul la un escape room,joc care presupune punerea cap la cap a unor indicii pentru a găsi,la timp,ieşirea dintr-o cameră pe care să "fie distrusă". Găseşti o mulţime de camere de evadare în Bucureşti,dar şi în alte oraşe,precum Cluj Napoca sau Timişoara.


Citeşte şi:

Alimente sănătoase pentru întreaga familie

5 escapade ideale pentru familie