O bucătărie tipică are un şir de dulapuri superioare, cu un alt rând, mai adânci, de dulapuri de în partea inferioară. Iar de regulă, dulapurile din parte de jos au un sertar, iar apoi un set de uşi. Dacă te bate gândul să schimbi mobila de bucătărie, atunci poţi lua în calcul folosirea sertarelor în locul uşilor din parte inferioară a mobile. De ce? Iată patru motive pentru care poţi alege acest lucru.

Acces rapid şi uşor

Un dulap tipic inferior este ceva mai adânc decât cel prins de perete. Asta înseamnă că există posibilitatea ca anumite lucruri, cratiţe sau ale ustensile să se piardă în întunericul dulapului. Şi cine ar vrea să scoată tot din dulap, doar pentru a ajunge la acel vas? Sertarele rezolvă cu uşurinţă această problemă şi face ca obiectele din spatele dulapului să fie accesibile.

Organizare

Spaţiul din spatele uşilor este asemănător unei cutii gigantice, ceea ce de multe ori duce la un dezastru din punct de vedere organizaţional. În schimb, în sertare îţi va fi mult mai uşor să adaugi separatoare pentru ca fiecare obiect să aibă locul lui.


Citeşte mai multe despre motivele pentru care ar trebui să alegi sertare pentru mobila din bucătărie pe casoteca.ro