Sucul de ceai verde

Bogat în antioxidanţi,ceaiul verde îţi va fi de mare ajutor pentru a trece mai uşor peste perioadele stresante. Peste un plic de ceai verde,torni 250 de ml de apă fierbinte,apoi laşi la infuzat timp de 10 minute. Adaugi o lingură de sirop de agave,o plantă care se cultivă tocmai în îndepărtatul Mexic.

Acesta conţine în proporţie de 90% fructoză,un îndulcitor natural. Este bogat în vitaminele B,C şi A,dar şi în magneziu şi potasiu,care ajută la o bună funcţionare a creierului şi reduc stările de anxietate.

Suc de ananas

Ai nevoie de 5-6 feliuţe de ananas,o portocală,2-3 felii de mere şi de un morcov. Pui ingredientele într-un blender,iar când este gata îl laşi jumătate de oră la frifider,ca să se răcească.

Poţi adăuga şi unul-două cuburi de gheaţă. Sucul nu doar că este foarte gustos,dar sporeţte puterea de concentrare şi te ajută să te relaxezi,datorită conţinutului  bogat de minerale şi vitamine.


Mai citeşte şi:

Dieta care alungă stresul

Cura de salate şi suc de măcriş detoxifiază organismul


Suc de pere

Perele sunt recunoscute ca fiind unele dintre fructele cu cel mai puternic efect antistres. Au un conţinut bogat de zahăr natural,adică fructoză,dar conţin din belşug şi vitamina B,magneziu şi potasiu.

Ca să obţii sucul relaxant,nu trebuie decât să dai delicioasele fructe prin blender. O cană,băută la micul dejun,te va ajuta să ai o stare de bine pe tot parcursul zilei.

Sucul de afine

Extrem de gustos,dar şi cu un puternic efect calmant este sucul de afine. Pui în blender 200-300 de grame de afine,apoi amesteci cu o lingură de miere de albine şi băutura este gata. Poţi adăuga şi 2-3 cuburi de gheaţă.

Afinele conţin un număr mare de antioxidanţi,cât şi de vitaminele C şi A,care ajută la o bună funcţionare a sistemuli nervos. Totodată,au şi un conţinut scăzut de calorii,deci nu favorizează apariţia kilogramelor nedorite.