Păstrează o notă simplă şi nu încărca foarte mult tenul, pentru un look fresh, ca o gură de aer proaspăt!

1.Ten natural şi luminos 

Uită de straturile grele de fond de ten vara asta. Se poartă machiajul simplu, cât mai natural, care lasă pielea să respire. Accentuează uşor doar sprâncenele, aplică pe pleoape o nuanţă delicată de fard şi foloseşte un ruj cât mai apropiat de culoarea buzelor. Poţi uniformiza nuanţa tenului cu o cremă colorată şi nu uita de protecţia solară, fără de care nu trebuie să ieşi din casă. Adaugă un strop de strălucire pentru vacanţă, folosind un produs iluminator, de care ai grijă însă să nu abuzezi.

2.Buze fructate

În tendinţe vara aceasta sunt buzele cu contur estompat, ce parcă tocmai au muşcat dintr-un fruct proaspăt, fără să fie definite perfect. Tehnica presupune aplicarea unui balsam sau ruj colorat într-o nuanţă puternică de fructe de pădure şi tamponarea lui delicată cu un disc de bumbac sau întinderea cu buricele degetelor din mijloc spre colţul gurii. Practic, dai o pată de culoare buzelor, uşor neglijentă. Vei obţine un machiaj la modă, cu un aer tineresc. Şi rujul coral este în vogă şi creează un contrast de efect cu pielea bronzată.

3.Farduri aurii şi argintii

Foarte popular în sezonul estival este machiajul în nuanţe de auriu şi argintiu. Pune frumos în evidenţă bronzul şi dă ochilor o sclipire jucăuşă. În timpul zilei, foloseşte un fard de pleoape cremos sau cu textură mată, aplicând pe buze doar un balsam incolor. Seara, poţi opta pentru un machiaj cu glitter, pentru mai multă strălucire. Fardul cu particule ce reflectă puternic lumina se aplică prin tamponarea uşoară pe pleoape, având grijă să ţii un şerveţel sub ochi, ca să nu ajungă şi pe restul feţei.

4.Privire strălucitoare

Dacă eşti nonconformistă, optează pentru un machiaj cu cristale şi pietre aplicate pe pleoape, la modă în noul sezon. Foloseşte-le după imaginaţie deasupra liniei genelor de sus sau de jos ori, mai simplu, doar în colţul interior al ochilor. Îmbujorează uşor obrajii cu un fard piersiciu, cu particule strălucitoare, care sculptează perfect străsăturile, şi păstrează buzele incolore.

5.Albastru pe pleoape

Strălucitor şi puternic, albastrul va da machiajului tău un aer de vacanţă. Nu trebuie neapărat să foloseşti culoarea în exces, dacă nu eşti adepta extravaganţelor. Poţi contura uşor linia interioară a ochilor cu un creion dermatograf sau poţi accentua pleoapa de cu un tuş în această nuanţă. Se poartă şi turcoazul, care pune frumos în evidenţă ochii căprui sau verzi. Pe buze aplică un luciu de buze sau ruj cât mai neutru.