Multe dintre prenumele din top 100 cele mai apreciate,de la Ava şi Violeta,la altele mai bizare,precum Hazel sau Tennesse,au ajuns să fie la modă după ce vedetele le-au ales pentru copiii lor.

Pentru fete:

Edith– un nume de epocă peste care s-a aşezat praful a devenit dintr-o dată elegant,după ce Cate Blanchett l-a ales pentru fiica sa adoptată în 2015. Cate şi soţul ei,Andrew Upton,sunt,de asemenea,părinţii a trei băieţi:Dashiell,Romane şi Ignatius. Mai mult,acest nume strălucitor a fost ales şi de Keira Knightley,pentru fiica ei,în 2015.

Elsie– este numele ales de actriţa Zooey Deschanel pentru fiica sa,Elsie Otter. Deocamdată,prenumele ocupă abia locul 366 în clasamentul celor mai folosite nume în SUA,dar cu siguranţă va fi pe poziţii mult mai bune,dat fiind popularitatea de care se bucură “sora” ei,Elsa,în urma succesului înregistrat de animaţia marca Disney,Frozen.

Frances– un nume tot mai comun în rândul celebrităţilor. Morena Baccarin şi Ben McKenzie,Jimmy Fallon,Amanda Peet şi David Benioff sau Noah Wyle,toţi sunt părinţii unor minunate fetiţe cu numele Frances. Din aceeaşi categorie face parte Francesca-nume dat de Jason Bateman copilei sale.

James (pentru fată)-După săptămâni de speculaţii,Ryan Reynolds şi Blake Lively au anunţat că fiica lor poart[numele James. Sunt şi alte celebrităţi care;i-au numit fetiţele la fel,între care Jennifer Love Hewitt,Eddie Vedder  şi Sean Puffy Combs.

Max– Jessica Simpson a stârnit rumoare,în 2012,când a anunţat că a ales numele Maxwell Drew pentru fiica sa. Între timp,Mark Zuckerberg şi soţia sa Priscilla Chan şi-au numit fiica Maxima,dar îi spun Max.

Pentru băieţi:

Bowie-Chiar înainte ca fanii să fie marcaţi de moartea lui David Bowie,la începutul acestui an,numele a fost folosit de părinţi celebri în certificatele de naştere ale copiilor lor. Designerul Rebecca Minkoff l-a ales în 2014,iar gemenii lui Zoe Saldana,Cy si Bowie,s-au născut mai târziu,în acelaşi an.

Tennessee-Reese Witherspoon şi-a numit fiul ei Tennessee,în 2012,ca semn de omagiu adus statului unde s-a născut. Şi Eric Biserica a optat pentru această titulatură anul trecut,când s-a născut fiul său.

Knox– a căpătat notorietate după ce a fost ales de cuplul Jolie – Pitt,pentru băiatul născut din gemeni,alături de Vivienne – sora acestuia.

Silas– era o alegere la modă şi înainte ca Justin Timberlake si Jessica Biel să îi spună astfel copilului,anul trecut,dar faptul că a fost o opţiune preferată de un cuplu celebru,a făcut ca acest nume să urce în Top 10 nume biblice pentru băieţi,alături de Noe,Iacov şi Ethan.