Eşti atletica? Iată ce să porţi!

Dacă ai fost mereu mai înaltă şi cu o conformaţie androgină,înseamnă că îţi place să-ţi pui în evidenţă fizicul frumos şi bine lucrat. Alege modele de costume de baie care îmbină diverse elemente (poţi alege imprimeuri,chiar şi pentru croieli simple,aproape masculine).

Mit:Siluetele robuste ar trebui să aleagă mereu costume de baie cu volane şi anumite detalii drăgălaşe,pentru a potenţa aspectul feminin.

Adevar:Nu e nevoie să te forţezi să pari altcineva. Poţi purta oricând un costum mulat,care să urmeze îndeaproape curbele taliei şi ale bustului micuţ. Dacă simţi nevoia de altceva,optează pentru un decupaj mai adânc în zona gâtului.

Eponge,24,9 lei

Pentru un abdomen „deghizat“

Îţi poţi pune în valoare mijlocul cu ajutorul unui model cu uşoare drapaje. Merg de minune şi detaliile frontale,de genul volanelor,cu care poţi masca abdomenul „generos“,iar decolteul va redirecţiona atenţia din această zonă. Cusăturile laterale ce traversează partea din faţă a costumului nu permit evidenţierea colăceilor nesuferiţi de pe burtă,construind o talie frumoasă,iar materialul în sine îţi va aplatiza abdomenul. Volanul dă în acelaşi timp şi iluzia că eşti mai înaltă.

Mit:Negrul este singura culoare care te subţiază.

Adevar:Nuanţele de gri sunt la fel de potrivite ca şi negrul. Dacă optezi totuşi pentru o nuanţă închisă,alege un model cu imprimeu. Bulinele mici sunt cele mai potrivite!

Eponge,54,9 lei

Cum poţi să-ţi evidenţiezi formele

Pentru a obţine mai mult volum în partea de jos,ca sa-ţi accentuezi zona bazinului şi a şoldurilor,foloseşte-te de un mic artificiu:optează pentru un costum decupat pe laterale,menit să transforme şi cel mai băieţos trup într-o siluetă de sirenă.

Mit:Toate femeile micuţe au nevoie de extra volum în zona bustului.

Advevar:Nu este nevoie să-ţi cumperi neapărat sutiene cu bureţi! Dacă ai sânii ceva mai mici,înseamnă că poţi purta tot felul de costume de baie,unele chiar decoltate,în culori cât mai diversificate. Important este să nu plusezi în acelaşi timp pe decolteu,în partea de sus,dar şi pe o croială tip tanga la bikini.

Eponge,54,9 lei

Modele care te fac să pari mai înalta

Adaugă centimetri considerabili picioarelor tale,fără niciun efort. Deschiderea din zona bustului va face ca toată atenţia să se îndrepte spre această parte a corpului,iar lipsa bretelelor compactează trunchiul. În felul ăsta,partea de jos pare mult mai înaltă (alungită).

Mit:Minionele sau femeile cu şolduri proeminente trebuie să poarte neapărat un pareo peste costumul de baie.

Adevar:Nu trebuie să-ţi maschezi zona şoldurilor,pentru că dacă stai să te gândeşti un pic,eşarfa mai lungă care-ţi acoperă doar o parte din picioare face ca acestea să pară şi mai mici,mai ales atunci când o porţi asimetric. Renunţă la pareo,dar şi la bretelele costumului de baie!

H&M,89 lei

Accesorizează-te cu stil!

Ochelari de soare,H&M,49,9 lei

Geantă de plajă,Takko Fashion,59,9 lei

Sandale,Il Passo,preţ la cerere