Postarea a adunat mii de apreciere şi sute de comentarii de felicitare din partea fanilor. 
 
 
Azi este ziua mamei mele iubite, cea care m-a iubit necondiţionat si a fost întodeauna alături de mine la bine şi la rău, indiferent de deciziile mele bune sau mai puţin bune şi totodata cea care a fost alături de Ella şi de Clara din primele zile de viaţă. Acum ea îşi dedică viaţa lor şi tot ceea ce conteaza pentru ea este fericirea noastra! Te iubesc mami până la cer şi înapoi, te respect enorm pentru tot ce faci pentru noi şi îţi mulţumesc pentru grija pe care ne-o porţi!”, a scris vedeta. 
 
 
Andreea Bălan nu are o relaţie foarte bună cu tatăl său, potrivit click.ro. Artista are parte însă de tot sprijinul celei care i-a dat viaţă, mai ales în ceea ce priveşte creşterea celor două fetiţe ale sale, Ella şi Clara, motiv pentru care, doamna Valeria Bălan are parte de toată recunoştinţa. De ziua ei, Andreea i-a cumpărat un tort pe care au scris ”La mulţi ani buni” şi o frumoasă orhidee. Cel puţin asta ne arată din imaginile postate pe Instagram.
 
Înainte de a da naştere primului copil, Andreea Bălan mărturisea că mama ei se va pensiona şi se va muta de la Ploieşti în Bucureşti, pentru a o ajuta cu micuţa Ella. Valeria Bălan este un sprijin de nădejde pentru Andreea, mai ales când artista este ocupată cu filmările. Cele două nepoate o iubesc nespus şi se bucură de timpul petrecut împreună. Andreea postează adesea fotografii din vacanţă, de la munte sau de la mare, fiind însoţită de mama ei. 
 
 
 
Sursa foto: Instagram andreeabalanofficial