Astfel, în cadrul unei emisiuni TV, Simina a mărturisit că despărţirea de What's Up a venit după şi-au dat seama că nu mai funcţionau deloc bine, nici personal, nici profesional.

„Singurătatea în doi este cea mai urâtă singurătate, dar din fericire, eu nu am simţit-o. La noi a fost vorba de altceva. A fost o iubire foarte mare care la un moment dat s-a stins. Asta este singura realitate. Am ajuns la concluzia că noi doi nu mai funcţionăm nici profesional, nici personal. Am ajuns în punctul în care am spus că suntem suficient de puternici, că suntem siguri de ce facem şi asta a fost…”, a declarat Simina, potrivit spynews.ro.

Ba mai mult, ea a oferit declaraţii şi despre relaţia pe care o are acum fostul ei partener.

Citeşte şi: What’s Up s-a dat de gol?! De ce a divorţat de Simina: ”Sunt ani de relaţie în care aştepţi să ţi se facă un copil şi nu ţi se face!”

”Faptul că el acum are o nouă relaţie… este binecuvântat să o aibă. În momentul în care doi oameni aleg să se separe, aleg să o facă pentru că nu mai au sentimente romantice unul faţă de celălalt. Dacă eu aş fi stat într-o postură în care să-mi fie greu văzându-mi fostul bărbat sau bărbatul alături de o altă femeie nu aş fi luptat în continuare pentru el? Nu este vorba de aşa ceva. Cred că fiecare dintre noi merităm şansa la o viaţă mai bună sau la o nouă viaţă. Şi merităm să fim lăsaţi liberi şi să nu mai fim judecaţi”, a mai spus ea, conform aceleiaşi surse.

Citeşte şi: What's Up, îndrăgostit nebuneşte după divorţ! Prima imagine cu noua iubită: ”Mi-am găsit jumătatea!”

What’s Up şi Simina au divorţat în luna august, după nouă ani de relaţie şi trei de căsnicie, fără a detalia motivele acestei decizii, însă apropiaţii lor au dezvăluit presei că certurile erau la ordinea zilei în familia lor.