La vârsta de 46 de ani, Tracy Anderson, antrenoarea celebrităţilor, se poate mândri cu un aspect fizic de invidiat, pentru care munceşte mult în sala de fitness. Tracy a antrenat vedete mari, precum: Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez sau Kate Hudson, iar rezultatele lor au fost evidente. Pentru anul 2022, ea face o serie de previziuni în materie de fitness şi sport. Iată care sunt!

Profesioniştii vor fi noii influenceri

Reţelele de socializare au creat un spaţiu destinat persoanelor care vor să se antreneze sau să slăbească. Pe Internet găsim o mulţime de informaţii, însă potrivit antrenoarei, oamenii se vor orienta în 2022 către profesioniştii din domeniu şi nu către influenceri:

„Oamenii îşi vor da seama că doar a arăta bine pe Instagram, nu înseamnă că poţi promova un produs. Anul viitor se va pune accentul pe oameni reali, credibili, care au argumente bazate pe practici medicale şi ştiinţifice‟, a punctat antrenoarea, potrivit prevention.com. Anderson sugerează că în 2022 mai mulţi medici şi dieteticieni îşi vor lansa propriile podcasturi şi vor folosi platformele de socializare pentru a promova informaţii ştiinţifice.

Antrenamentele online vor fi şi mai populare