Dacă nu ai pregătit încă lista de cadouripentru femeile dragi din viaţa ta,este timpul să o faci chiar acum! Nu cred că vrei să cumperi cadourile din mall în ultimul moment! Fiecare femeie îşi doreşte un cadou frumos şi practic,un cadou care să arate că te-ai gândit cu adevărat la ea. 

In acest sens,ţi-am pregătit 10 idei de cadouri pentru femeile dragi din viaţa ta:   

1. Accesorii pentru urechi,cu blăniţă artificială.


Sursa foto:melimelo.ro

Este un cadou util iarna asta şi,în acelaşi timp,un accesoriu de modăchic. Un cadou ideal pentru sora ta,prietenele tale,colegele de muncă sau de facultate. Si nici nu este o investiţie prea mare – doar 39,99 RON.


2. Fulare tricotate circulare,cu paiete sau cu franjuri.Sursa foto:melimelo.ro

Fularuleste un cadou practic de Crăciun. Sezonul acesta sunt la modă fularele tricotate circulare sau cu franjuri. Cumpără-i un fular care să se potrivească cu stilul vestimentar şi personalitatea ei şi fii sigură că nu va rămâne aruncat prin dulap,ci îl va purta cu drag toată iarna.


3. Mănuşi tricotate haioase şi colorate.Sursa foto:melimelo.ro

Aceste modele de mănuşiîi vor aduce aminte de copilărie si de escapadele la săniuş.  Un cadou ideal pentru surorile tale sau pentru prietenele tale din copilărie.

4. Geanta-rucsac


Sursa foto:melimelo.ro

Rucsaculeste un accesoriu funcţional şi trendy. Poate fi un cadou ideal pentru colega ta de liceu sau de facultate sau pentru prietena ta care niciodată nu are o geantă destul de încăpătoare.

5. Clutch cu aplicaţii


Sursa foto:melimelo.ro

Dacă îi plac petrecerile,cu siguranţă va aprecia un astfel de cadou. Aceste modele de clutch-urisunt în sine o operă de artă. Dacă stai bine să te gândeşti,şi ţie ţi-ar prinde bine un astfel de cadou,nu-i aşa? Nu uita să îi scrii Moşului!  

6. Colier statement


Sursa foto:melimelo.ro

Colierele statementsunt un cadou foarte apreciat de femei,deoarece transformă complet o ţinută care la prima vedere pare banala.  Acestea se potrivesc oricărei vârste şi merg purtate atât la o ţinută eleganta,cât şi la una business. Alege un colier statement care să se potrivească stilului său vestimentar!

7. Bijuterii placate cu aur


Sursa foto:melimelo.ro

Domnii care nu ştiu ce cadou să îi ofere iubitei sau soţiei nu vor da greş cu o bijuterie placată cu aur. Poate fi un cadou potrivit şi pentru mama ta. Să nu uităm că şi ei îi place să fie cochetă.

8. Haine chic


Sursa foto:melimelo.ro

Ce-ai zice de unpardesiunegru,cu franjuri sau de o fustă neagră vaporoasă,cu inserţii strălucitoare? Un cadou în ton cu ultimele tendinţe,ce va fi cu siguranţă apreciat de fashioniste.  

9. Cercei cu elemente Swarovski


Sursa foto:melimelo.ro

Oferă-i în dar o pereche de cerceicu sclipiri pretioase şi îi vei aduce cu siguranţă un zâmbet pe chip!


10. Portofele chic

Sursa foto:melimelo.ro


Aţi organizat o "tombolă de Crăciun" la serviciu şi nu ştii ce să îi cumperi noii tale colege? Un portofel chicva fi cu siguranţă un cadou apreciat. Portofelul este un accesoriu util şi foarte vizibil datorită utilizării intense,iar oamenii le schimbă foarte rar,aşa că un ajutor din exterior este de multe ori binevenit. Nu uita să pui în el şi câţiva bănuţi,simbolic,pentru ca beneficiara cadoului să aibă parte de bani în anul care vine.