Iată câteva moduri în care le poţi purta:

Eşarfă tip batic

O asociere clasică dintre cămaşă şi denim arată minunat în orice anotimp cu accesoriile potrivite. O cămaşă şi o pereche de blugi,cu o eşarfă imprimată în jurul gâtului o să arate foarte bine.

  

Eşarfă subţire

  

Există atât de multe moduri de a purta eşarfe care se aliniază cu tendinţa fiecărui sezon. Adaugă un pic de strălucire la o rochie midi,cu o eşarfă în jurul gâtului,de câteva ori,în loc de un colier.

 Eşarfă din mătase  

Vrei să dai un aspect parizian ţinutei tale? Încercă acest aspect uşor prin includerea unei eşarfe de mătase imprimată la gât,cu o vesta lungă şi o pereche de blugi cu manşetă.

Eşarfă  din mătase colorată

Există mai multe moduri de a purta eşarfe în vremea rece. Alege o eşarfă imprimată cu un tricou sau o rochie verde de măsline

 Eşarfă groasă  

Încearcă o eşarfă tip fular pentru zilele mai friguroase. Cu o pereche de blugi,un pulover şi o haină lungă,peste care pui la gât un astfel de fular.

  

Eşarfă cu imprimeuri

  

Există atât de multe moduri de a purta eşarfe drăguţe în printuri de animale clasic. Alege o eşarfă cu un pic de imprimare leopard.

 Eşarfă de culoare neutră  

Una dintre cele mai simple moduri de a purta o eşarfă este de a o purta cu un costum simplu,format dintr-o bluză albă şi o pereche de blugi skinny. Această combinaţie de texturi în nuanţe neutre arată foarte bine.

 Eşarfă colorată  

Poartă un costum monocromatic şi adaugă o eşarfă într-o nuanţă contrastantă. Pentru a păstra eşarfa în vigoare şi pentru a adăuga un pic de ceva special,pune o broşă la sacou.

Eşarfă în carouri

Fiecare fată are nevoie de o eşarfă în carouri în această toamnă. Aceasta se potriveşte de minune cu orice ţinută şi dă un plus acesteia.

Eşarfa pătură

Confortabilă şi uşor de purtat,o eşarfă este binevenită atunci când vine vorba de accesorii în vremea rece. Ne plac eşarfele pătură,care au culori bogate şi texturi potrivite.