Începe dimineaţa cu un duş cu apă călduţă,iar la final clăteşte-te cu apă rece,masându-ţi uşor picioarele. Duşul te ajută să alungi somnul şi-ţi împrospătează corpul. Aplică apoi pe pielea umedă un lapte hidratant şi parfumat,sau un ulei de corp revigorant,care-ţi va inviora ziua.

2 minute pentru un păr seducător

Aplică pe păr un pic de spumă,apoi rulează-l în şuviţe mari pe o perie rotundă şi usucă-l cu foehnul. La final,foloseşte un fixativ şi aranjează-l cu degetele aşa cum îţi doreşti.

1 minut pentru hidratare

Crema hidratantă este indispensabilă pentru un ten proaspăt şi sănătos. Aplică aşadar una potrivită tipului tău de ten şi întinde-o bine pe faţă,gât şi decolteu.

2 minute pentru un ten impecabil

Pentru un ten impecabil,acoperă-ţi petele şi micile imperfecţiuni cu ajutorul unui anticearcăn. Fii atentă la colţurile exterioare ale ochilor şi la nas,deoarece acolo se strânge surplusul de produs. Aplică apoi un strat subţire de fond de ten sau o cremă colorată,iar la final,puţină pudră pe nas,frunte şi bărbie.

3 minute pentru o privire luminoasă

Foloseşte un ser special în colţul exterior al ochilor,care calmează şi elimină roşeaţa. Aplică apoi un fard de pleoape solid,tip baton. Acesta este mult mai uşor de aplicat şi mult mai rezistent. Încheie machiajul cu un rimel pentru volum.

2 minute pentru un chip strălucitor

Rujul şi fardul de obraz sunt cele care vor da viaţă chipului tău. Alege un fard de obraz natural,potrivit cu tenul tău şi aplică-l pe pomeţi şi uşor spre tâmple. Acum este momentul să te ocupi de buze. Rujul nu trebuie sa fie foarte evident,având în vedere că ai realizat un machiaj discret. Evită nuanţele închise şi optează pentru cele strălucitoare.