2009, un an cu surprize

1 46901 original jpg jpeg

La sfârşit de an, toată lumea face un bilanţ: ce lucruri bune s-au întâmplat şi ce aşteaptă de la anul care vine. La fel fac şi vedetele. Să vedem ce au realizat ele.

Monica,succes pe marile ecrane

Filmul „Francesca”,în ciuda scandalului pe care l-a provocat în Italia,a propulsat-o pe Monica Bârlădeanu în lumea bună a cinematografiei,prestaţia ei fiind foarte apreciată.

Mai mult,filmul „Moartea domnului Lăzărescu”,regizat de Cristi Puiu,în care joacă şi Monica,s-a clasat pe locul 28 în topul celor mai bune filme din ultimii 10 ani. Şi acesta pare a fi doar începutul carierei sale.

Un an perfect pentru Andra

Andra Măruţă consideră 2009 „un an foarte bun din toate punctele de vedere”. Are şi de ce să fie mulţumită:căsnicia reuşită şi cariera în plină ascensiune sunt doar două dintre motivele ei de bucurie.

Anul acesta a lansat un nou album,a filmat câteva videoclipuri,a prezentat o emisiune de televiziune care a prins la public şi a reeditat un album de colinde,special pentru Sărbători. Un lucru pe care şi l-a dorit,dar pentru care nu a avut timp până anul acesta,este permisul de conducere,pe care l-a obţinut acum câteva luni.

Mădălina, o mămică fericită

„Fata cu părul de foc” a primit în acest an „cea mai preţioasă bijuterie” din viaţa ei – Petru. Băieţelul s-a născut în luna iunie.

Dorinţe pentru noul an? „Aşteptăm să facă primii paşi,să rostească primul mama sau "tata".“ În plus,Mădălina îşi va lansa cel de-al nouălea album,moment amânat până după naşterea copilului.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg