Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este un polizaharid (un tip de zahăr) şi este unul dintre componenţii fundamentali ai pielii. Are funcţia de a da rezistenţă şi tonus tegumentului. În ţesutul nostru,concentraţia sa tinde fiziologic a se diminua în timp,chiar de la pubertate,cauzând apariţia ridurilor şi a imperfecţiunilor,care devin din ce în ce mai profunde şi evidente cu trecerea anilor.

Căror tipuri de ten le poate fi recomandat spre folosinţă?

Un ser lifting cu efect instantaneu,pe bază de acid hialuronic,este recomandat tuturor tipurilor de ten,reducând ridurile şi imperfecţiunile. Acidul hialuronic se regăseşte şi în tratamente de lux pentru faţă şi corp,care dau rezistenţă şi tonus.  

Ce efecte are acidul hialuronic asupra tenului 35+?

Acidul hialuronic din epidermă scade cu vârsta. Acesta formează la nivelul pielii un film invizibil,transparent şi elastic,care menţine supleţea şi elasticitatea tenului. Acidul hialuronic din creme anti-aging intens nutritive are proprietatea de a corecta liniile subţiri,superficiale din jurul ochilor,al gurii şi al frunţii. Însă rezultatele depind de stilul de viaţă şi de structura pielii.

De asemenea,s-a demonstrat că acidul hialuronic facilitează vindecarea mai rapidă a rănilor şi estomparea cicatricilor. Acidul hialuronic utilizat în linia Ardes Pro este obţinut prin fermentare şi nu suferă procese chimice de modificare.  

Mai multe informaţii găsiţi pe www.oana-turcu.ro.