Ponytail şic
Coada de cal este o alegere potrivită pentru zilele în care este foarte cald şi vrei să-ţi ridici părul într-o manieră sexy. Ia-ţi o parte din părul din faţă,chiar şi bretonul (dacă ai) şi tapează-l cu un pieptene cu zimţi foarte deşi,ţinând capul aplecat în faţă. Părul de la suprafaţă îl piepteni cu peria până nu mai are aspectul unui păr încâlcit şi aplică fixativ. Prinde-ţi apoi părul într-o coadă în creştetul capului şi acoperă elasticul cu o suviţă pe care să o învârţi în jurul cozii. Prinde-o dedesubt cu o agrafă mică. Piaptănă-ţi codiţa şi foloseşte ondulatorul pentru a crea nişte bucle lejere. La final foloseşte fixativul şi definitivează onduleurile cu puţin gel.

Coc nefinisat

Primul pas este să aplici pe părul umed,de la rădăcini până la vârfuri,o cantitate de spumă care să-ţi confere o fixare bună. Cu ajutorul unei perii rotunde şi al uscătorului de păr realizează nişte bucle lejere,sau dacă ai părul creţ,plimbă-ţi degetele prin păr în timp ce-l usuci. Prinde-l apoi într-o coadă de cal joasă,sau cât mai ridicată,în funcţie de cât de sus vrei să realizezi cocul. Ia buclele şuviţă cu şuviţă şi prinde-le cu agrafe,una peste alta,astfel încât să dai coafurii un aspect răvăşit,dar totodată şic. Pasul final îl reprezintă finisarea cu fixativ.

Bucle seducătoare

Aplică pe părul curat o cremă specială pentru bucle. Foloseşte ondulatorul,luând şuviţe mai mari şi începând cu partea din faţă. Pune-ţi apoi părul pe bigudiuri,rulate în interior,aplică fixativ şi lasă-le aproximativ 20 minute. După ce ai scos bigudiurile,trece-ţi mâinile prin păr şi separă şuviţele. Pentru bucle mari,separă-le cât mai puţin iar pentru bucle dese,realizează şuviţe cât mai multe. Foloseşte la final un spray pentru strălucire.