Iată câteva idei de teme pentru decorarea casei din care te poţi inspira:

Stilul japonez


Un singur cuvânt îl însumează: Zen. Da, simplitatea paşnică înconjoară modelele modeste ale culturii japoneze. Mii de ani cu tradiţie au influenţat arhitectura japoneză şi estetica designului interior, ducând la un design interior senin şi foarte cultural. Stilul japonez este foarte interesant, având o tematică extrem de atractivă şi simplistă în acelaşi timp. Stilul nipon evoluează în jurul valorii de viaţă curată şi liniştită, ţinând strâns la echilibru, ordine, obiceiuri vechi şi o dragoste pentru frumuseţea naturală. Acest decor japonez este ideal pentru o persoană care iubeşte diferitele decoraţiuni şi aspectul întregit.

Stilul african


Tema africană este una pe care mulţi o caută, dar în unele cazuri trebuie să ştii exact ce îţi place. Dacă îţi place combinaţia dintre negru şi maro, atunci acest decor este pentru tine. Este necesar să existe o potrivire între toate nuanţele din casă. Dacă eşti o persoană veselă sau ”colorată”, atunci acest stil nu este pentru tine. El este specific oamenilor serioşi, celor cărora le plac culorile neutre.

Stilul multicolor


Dacă eşti o persoană care iubeşte să aibă culoare în viaţa sa, atunci această temă este pentru tine. Ideea de decor interior multicolor îţi aduce veselie în casă, pentru că practic sunt folosite toate nuanţele curcubeului. Poţi folosi pastelurile, pe care le poţi potrivi după bunul tău plac.

Stilul solid


Sunt foarte mulţi oameni care iubesc ideea de temă solidă a unei culori, în loc să trebuiască să aleagă şi să aleagă anumite lucruri pentru o altă temă. Culorile tari, care sunt puternice şi vibrante, se potrivesc, de obicei, dacă sunt alese corect. Dacă îţi este frică şi nu vrei să îndrăzneşti fără să-i ceri sfatul unui designer de interior, poţi folosi o singură culoare.


Credite foto:
www.herintalk.com; www.yeahmag.co