În Evul Mediu,licorile magice erau la mare preţ. Curtezanele câştigau cu ele inimile celor mai râvniţi bărbaţi,dobândind putere şi influenţă. Unele poveşti începute de la un leac de dragsote au intrat chiar în istorie. Licorile erau însoţite de ritualuri menite să-i farmece pentru totdeauna pe domnii cărora le erau dedicate. Acum,la câteva sute de ani depărtare,magia acestor băuturi nu a dispărut,deoarece ele conţin ingrediente afrodiziace care stimulează libidoul şi aprind atmosfera în dormitor. Nu-ţi rămâne decât să le încerci efectul.

Poţiunea Afroditei

Ingrediente:5 picături apă de trandafir,1 cupă de şampanie,250 g zmeură.

Zdrobeşti zmeura şi strecori sucul obţinut printr-o sită foarte fină. Îl amesteci cu şampania şi-i adaugi picăturile de apă de trandafir. Pui poţiunea obţinută într-o sticlă închisă la culoarea,o torni într-un pahar de cristal şi o oferi persoanei iubite. Dacă vrei să faci acest lucru fără ca el să ştie,i-o torni în mâncare sau în băutura lui preferată.

Licoarea pentru soţul infidel

Ingrediente:100 ml de must roşu

1 linguriţă de miere

100 ml vin de miere

3 linguriţe de zahăr brun

Amesteci mustul cu mierea şi zahărul brun şi le fierbi la foc mic,până dau într-un clocot. Dai licoarea deoparte,o laşi să se răcească,apoi o amesteci cu vinul de miere. Dacă vrei ca soţul tău să se întoarcă la tine,toarnă-i în taină din această licoare şi vei vedea efectul după câteve zile.

Citeşte mai multe lucruri interesante despre licorile magice care aduc dragostea în nr. 8 al revistei Click! pentru femei,la chioşcuri din 25 februarie.