Denimul este materialul care datează din secolul al XVII –lea,şi este veşnic modern,găsindu-se mai multe piese vestimentare din acesta în garderoba noastră. Acest ţesut a trecut până în prezent prin mai multe schimbări,în conformitatea cu evenimentele importante care au avut loc şi fac parte din istorie.

Astăzi,denimul a ajuns să facă parte din viaţa noastră. Toată lumea-l iubeşte,şi atunci când are de ales între acest material şi altul,alege denimul,deoarece este uşor de asortat. Poate fi purtat cu orice şi în orice împrejurare,plus că se găseşte în mai multe culori.

Ţinuta casual

Această piesă vestimentară este casual dar încă şic şi sofisticată. De asemenea,este preferată deoarece este elegantă şi confortabilă. O astfel de ţinută poate fi formată dintr-o pereche de blugi,un pulover,cizme lungi,şi ca îmbrăcăminte exterioară,poţi alege un palton. Ceea care nu trebuie să lipsească este eşarfa.

Ţinută elegantă

Dacă vrei să mergi la o petrecere şi nu ştii ce haine să alegi,nu-ţi face griji. Uită-te în dulap şi caută o fustă până deasupra genunchilor şi o cămaşă simplă din denim. Fusta poate fi colorată,în pătrăţele roşii şi verzi,iar la gât merge foarte bine un colier mai mare. Este ţinuta perfectă pentru o petrecere între prieteni.

Ţinută de stradă

Dacă vrei să adopţi un stil simpatic şi drăguţ pentru a ieşi la o plimbare cu prietenii,atunci alege o ţinută clasică. Poartă perechea de blugi preferată cu o cămaşă în pătrăţele peste care iei un pulover,şi ca încălţăminte,ghete sau bocanci. Sunt articolele vestimentare perfecte pentru un astfel de eveniment.

O ţinută extravagantă

Dacă eşti una dintre fetele cărora le place să iasă în evidenţă şi ca ţinutele să fie creative şi inspirate din ultimele tendinţe în modă,atunci blugul este perfect pentru tine. Îi poţi alege pe cei care sunt decoraţi cu diferite elemente strălucitoare sau înscrisuri,pe care-i combini cu alte piese vestimentare.

Ieşire în oraş cu prietenele

Dacă vrei să ieşi în oraş să petreci cu prietenele,nu trebuie să stai să te gândeşti prea mult în privinţa hainelor. Alege să îmbraci o rochiţă din blug,casual,dar elegantă.

Sursă+credite foto:www.glamradar.com