Începe cu accesorii


Dacă obişnuieşti să porţi culori neutre şi optezi foarte rar pentru articole vestimentare colorate, poţi începe prin purtarea de accesorii. Fie că este vorba de o pereche de pantofi, ochelari de soare, poşetă sau colier, nuanţa lavandei va adăuga mai multă feminitate ţinutei tale de zi.

Ce zici de o rochie de nuanţa lavandei?


Dacă nu-ţi place rozul, dar vrei totuşi să-ţi cumperi o rochiţă care să-ţi scoată în evidenţă silueta, ce zici de nuanţa lavandei – care reflectă un aer feminin şi regal? În funcţie de stilul pe cre vrei să-ţi adopţi, alege să-ţi colorezi primăvara şi vara cu această culoare.

Combină lavanda cu nuanţe neutre


Combinarea nuanţei lavandei cu cele neutre va aduce mai multă eleganţă ţinutei tale. Deşi negru se potriveşte cu orice, recomandat este să alegi culori mai deschise în acest caz. Albul, cremul, camel (galben muştar) şi nude – vor crea un contrast mai scăzut şi nu va deranja vizual.

Combină lavanda cu roz, purpuriu sau mov


O combinaţie monocromă oferă ţinutei feminitate şi eleganţă. Alege să îmbraci o pereche de pantaloni şi un sacou de culoarea lavandei, mai deschisă, şi o cămaşă albă. Aceasta este o ţinută perfectă pentru femeile care adoptă stilul office, dar ea poate fi o variantă şi în cazul unui eveniment sau a unei petreceri restrânse.

Ce zici de asortarea lavandei cu o culoare îndrăzneaţă?


Fie că este vorba de albastru cobalt, roşu, galben neon sau portocaliu, nuanţa deschisă a lavandei va echilibra întreaga ţinută şi nu va deranja vizual. Ce zici de o fustă midi de culoarea lavandei şi o cămaşă sau bluză (mai elegantă) albastră sau roşie?

Credite foto: www.glamradar.com; www.celebs4k.widewallpapers.net