Femeia Gemeni iubeşte să se distreze şi nu are timp să se plictisească

Nativele Gemeni sunt unele cele mai energice dintre toate cele 12 semne zodiacale. Ele urăsc senzaţia de plictiseală,aşa că vor găsi mereu câte ceva de făcut:  citesc,ies în parc,fac sport,ascultă muzică. În plus,au spirit aventurier,ceea ce înseamnă că întotdeauna sunt puse pe distracţie.

Citeşte şi:Top 4 zodii pe care nimic nu le doboară

Femeia Gemeni are o viaţă plină de surprize

Acţiunile unei femei Gemeni sunt greu de anticipat,mai ales când este îndrăgostită,atunci este şi mai dificilă. Însă,este una dintre persoanele care-şi surprinde partenerul cu surprize şi daruri neaşteptate. Ea flirtează cu el,pune întrebărineaşteptate şi deschide conversaţii interesante.

Femeia Gemeni vrea să aibă libertate şi spaţiu personal

Nativele Gemeni apreciază spaţiul personal în relaţii,deoarece ele cred că fiecare partener ar trebui să aibă timp propriu şi libertatea personală pentru a face ceea ce vrea. În plus,ele sunt de părere că un cuplu nu trebuie să se vadă 24 de ore din 24.

Femeia Gemeni este foarte inteligentă şi ambiţioasă

Curiozitatea este considerată un avantaj,deoarece o face pe femeiaGemeni mai inteligentă şi mai bună în ceea ce face. În plus,ştie foarte bine cum să-şi construiască conversaţiile cu partenerul ei,ajungând la o anumită profunzime în care ambii pot vedea un aspect nou sau un punct de vedere comun.

Citeşte şi:Ce îi intimidează pe alţii la tine în funcţie de zodie

Femeia Gemeni este deschisă şi nu se teme să spună ceea ce simte

Dacă întrebi femeia Gemeni care este părererea ei,ea va fi foarte sinceră. Opinia ei poate fi uneori dură,dar asta o face o prietenă de încredere şi un partener cinstit.

Credit foto:www.newlovetimes.com