Pastelurile,cu precădere bleuri şi rozuri,sunt şi ele printre preferatele designerilor. Recomandarea stiliştilor este să porţi o nuanţă pastel din cap până-n picioare,fără nicio bijuterie,pentru a crea un look cât mai suav. Dacă alegi să combini câteva pasteluri,nu mixa mai mult de trei! Cel mai bine se potrivesc cu pantofii în tonuri neutre,mai ales dacă vei alege unii bej-rosé.

Pantalonii scurţisunt tot mai purtabili,indiferent de momentul zilei,de loc şi de eveniment,fiind integraţi,în ultima vreme,în ţinute tot mai diferite,de la cele mai lejere,la cele mai sofisticate. Pentru un look urban,poartă-i cu un sacou lejer,cu mâneci suflecate,sau cu o vestă masculină. Ca să nu fie o ţinută prea sobră,compensează cu un top fancy. Dacă vrei să fii mereu şic,poartă-i cu pantofi cu toc!

Dantela albă,fie că vorbim despre the little white dresssau despre fusta romantică din acelaşi material,nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei fashioniste în acest sezon,când albul înlocuieşte negrul. Pentru a o combina cât mai uşor,alege o singură piesă din dantelă albă,să zicem bluza,pe care poart-o cu o pereche de jeanşi ultra-coloraţi sau cu o fustă din piele colorată,pentru un contrast atractiv!

Imprimeurileputernice se regăsesc pe haine din mătase lejeră,cu trăsături fluide şi croieli senzuale,şi atrag toate privirile în sezonul primăvară-vară. Au o eleganţă aparte şi merg de minune cu bronzul pielii şi cu sandalele aurii. Turcoazul şi rozul indian sunt culorile predilecte ale acestor imprimeuri. Testează-le forţa de atracţie!

Jachetele colorate,din piele sau din denim,sunt o tendinţă dominantă. Pielea este materialul privilegiat,iar culorile merg de la nuanţe de roşu aprins până la tonuri pudrate de roz,bleu sau orange,ajungând la albastru electric şi la verde-gazon. Jacheta de mici dimensiuni este foarte feminină şi te avantajează mai ales dacă eşti slabă şi/sau minionă. Alege să porţi un model cât mai strâns pe corp,în combinaţie cu rochii,fuste sau pantaloni în culori neutre.

Foto:Shutterstock