Acoperire naturală

N-ai găsit încă un fond de ten care să nu-ţi încarce faţa şi să-ţi ofere hidratare pe parcursul întregii zile? Noua formulă a fondului de ten Affinitone de la Maybelline conţine pigmenţi care se combină perfect cu pielea,complexul cu vitamina E lucrând în acord cu ea.
Preţ:35 lei

 

 

 

Duş catifelat

Transformă clipele de răsfăţ la duş într-un ritual indispensabil cu gelul de duş exfoliant din colecţia de Sărbători Magic Leaves de la L’Occitane! Pielea ta va fi curăţată şi parfumată cu delicateţe,graţie formulei îmbogăţite cu extracte de verbină şi frunze de alun,care se transformă în spumă la contactul cu apa.

Preţ:65,6 lei

 

 

Complex anti-aging

Începe de astăzi un program de regenerare a pielii,care în acelaşi timp să reducă efectul distructiv al antioxidanţilor,cearcănele şi pungile de sub ochi. Cremele anti-rid şi anti-cearcăn contur ochi de la Ivatherm,cu extract de cartilaj marin,Viniferol şi apă termală Herculane,sunt acum disponibile într-un pachet promoţional mai avantajos.
Preţ:82 lei

Manichiură fără cusur

Unghiile casante,care se exfoliază uşor ori au striaţii,pot deveni mai rezistente cu un tratament adecvat. Loţiunea cu vitamina B5 din noua gamă Farmec Tratament Expert păstrează sănătatea unghiilor şi îngrijeşte cuticulele,fără a mai fi nevoie de tăierea lor.
Preţ:7,54 lei

Deliciu pentru ten

O dată pe săptămână trebuie să foloseşti o mască pentru curăţarea porilor blocaţi şi pentru îndepărtarea impurităţilor din profunzime. Masca de faţă revigorantă cu fructe de la Himalaya te scapă de aceste probleme,controlează petele,punctele negre şi reduce ridurile.
Preţ:17,30 lei