Cofeina te scapă de pungile de sub ochi

Pungile de sub ochiau un aspect inestetic,însă poţi scăpa de ele cu cofeină. Alege creme de ochi careconţin cofeină,te vor ajuta să reduci excesul de lichide de la nivelul ochilor şi umflăturile. Aplică-le seara,înainte de culcare.

Ai grijă la alimentaţie

Dacă orice ai face tot nu poţi să scapi de pungile de sub ochi,atunci alimentaţia cu un conţinut ridicat de sare,zahăr sau grăsimi,ori deficienţele de fier ar putea fi de vină. Elimină alimentele care conţin alergeni:laptele,soia,grâul. Consumă banane,care te ajută să previi retenţia de sare din organism,spanac pentru stimularea producerii de colagen şi sfeclă pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine.

Creionul de ochi

Când ai ochii obosiţi şi cearcăne,ultimul lucru pe care ţi l-ai putea dori ar fi să le accentuezi şi mai tare. Un creion negru nu va face altceva decât să scoată în evidenţă şi cele mai mici imperfecţiuni şi va întuneca şi mai mult privirea. Foloseşte un creion într-o nuanţă deschisă pe care îl aplici jos,în interiorul ochiului.

CIteşte şi:Scapă de cearcăne cu remedii naturiste

Netezeşte ridurile cu retinol

Pielea din jurul ochilor este extrem de sensibilă şi are tenđinţa să se rideze cu uşurinţă. Ce poţi face ca să previi acest lucru este să foloseşti o cremă specială pentru zona ochilor,puternic hidratantă,în care adaugi câteva picături de retinol. Retinolul stimulează producerea de colagen,dă fermitate pielii şi umpleriduriledeja existente.

Luminează zona ochilor cu vitamina C

Atunci când eşti obosită ai tendinţa să te freci la ochi. Acest obicei nu este deloc unul sănătos,ba chiar dăunător şi poate accentua şi mai mult cearcănele. Ca să scapi de ele,aplică o cremă cu vitamina C. Aceasta îţi va lumina zona ochilor şi îi va da fermitate.

Citeşte şi:Cele mai eficiente leacuri naturale împotriva cearcănelor

Sursă foto:ntcsc.wordpress.com