Loţiune facială

După ce te-ai spălat pe faţă, aplică o loţiune înainte de crema hidratantă. Loţiunea va elimina excesul de sebum de peste noapte. Şi asta nu e tot. Chiar dacă te-ai demachiat cu o seară înainte, piele poate să mai conţină urme de machiaj pe suprafaţa sa. Lasă loţiunea să acţioneze 10 secunde şi apoi şterge faţa cu o dischetă din bumbac.

Cremă BB

Crema BB hidratează, protejează şi acoperă cele mai mici imperfecţiuni ale pielii. Ca bază de machiaj, crema BB oferă tegumentului o strălucire naturală, catifelare şi hidratare.

Corector

Acoperă semnele de oboseală cu un corector. Va ascunde cearcănele sau ochii umflaţi. Aplică unul cu două nuanţe mai puţin decât culoarea pielii. Masează zona pentru a descongestiona ochii obosiţi.

Ruj

Rujul nu trebuie să lipsească de pe buze. Un ruj luminos de lungă durată va da viaţă feţei. Alege nuanţa care ţi se potriveşte cel mai bine.

Şampon uscat

Spălarea, uscarea, îndreptarea nu sunt pe lista ta în zilele în care ai multă treabă. Dar ai o soluţie! Şamponul uscat. Acest tip de şampon este excelent pentru perioadele în care nu ai avut timp să îţi speli părul, deoarece adaugă volum şi oferă impresia de păr proaspăt spălat.


Credit foto: www.beautifulskin.com