Trening pe  măsură şi tricou dintr-un material uşor

Singura dată când un bărbat va recunoaşte că mărimea contează va fi referitor la mărimea treningului pe care îl porţi prin casă. Suntem de acord că hainele în care ar încăpea un luptător de sumo sunt foarte confortabile,dar nu te flatează deloc. Aşa că mai bine încearcă o pereche de pantaloni pe măsura posteriorului tău şi un tricou nu neapărat mulat,dar care să stea frumos pe formele tale. Te asigur că te vei simţi la fel de confortabil,şi chiar mai bine,întrucât privirile pe care le vei primi de la iubitul tău vor creşte cu cel puţin o unitate încrederea în tine şi în fizicul tău.

Rochii simple care să îţi pună în evidenţă formele

Se pare că bărbaţii sunt intimidaţi de toate accesoriile cu care ne împodobim când ieşim în oraş,pentru că mereu părem supuse riscului de a ne sparge cu tot cu bijuterii. Şi,în plus,accesoriile nu fac decât să atragă atenţia asupra lor,transformându-ne într-un suport moale. Aşadar,să ne punem formele în evidenţă cu rochii ce subliniază talia şi sugerează decolteul destul cât să uităm de nevoia oricărui accesoriu.

Blugi simpli,tricou simplu

Blugii au fost creaţi special pentru a fi comozi,uşor de purtat şi rezistenţi. Bărbaţii nu văd sensul atâtor găuri,înscrisuri,colorări,decolorări şi zorzoane. Ca să nu mai vorbim de taliile înalte care amintesc de mamele anilor '80,ori cele atât de joase că nu înţelegi dacă mai au vreun rost acolo. Aşadar,o pereche de pantaloni cu talia destul de inaltă/joasă cât să fie confortabilă,fără modele încărcate,cu o croială clasică,asortată cu un tricou la fel de simplu,într-o singură culoare cât mai puţin săritoare în ochi arată bine şi sexy tocmai prin încrederea de sine pe care o afişează.

Fusta conică şi pantofi clasici cu toc

În mod surprinzător sau nu,mulţi bărbaţi au declarat că fustele mini nu sunt atât de atrăgătoare pentru că lasă prea puţin loc imaginaţiei,iar pantofii cu platformă par chiar o exagerare. Aşa că look-ul clasic de secretară câştigă teren,fiind de departe printre ţinutele lor preferate. Aşa că alege o fustă conică de lungime medie,o cămaşă simplă şi o pereche de pantofi negri cu toc,clasici şi eleganţi.

Lenjerie frumoasă

Chiloţii de bunică. Sigur ai auzit de ei şi sunt sigură că ai aşa ceva în garderobă. Şi nu,nu sunt deloc atrăgători. Cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci cu ei ar fi să îi arzi. Apoi să mergi să cumperi nişte lenjerie adevărată. Bărbaţii sunt atraşi de lenjeria dantelată,de plase şi alte artificii. Dar cel mai mult sunt atraşi de lenjeria în care tu te simţi cel mai bine (excluzând,desigur,chiloţii bunicii). Şi,apropo de chiloţei,preferă ca posteriorul tău să fie puţin acoperit de un material frumos,decât traversat de o dungă imperceptibilă. Din nou,pari că nu vrei să-l mai laşi să descopere nimic,chiar dacă deja ştie pe dinafară geografia conţinutului respectvului material.