Untul de shea,împotriva crăpăturilor

Ca să ai buze catifelate,este indicat să foloseşti produse cosmetice care conţin unt de shea. Este bogat în acizi graşi esenţiali şi vitaminecare ajută la hidratarea buzelor.

Totodată,poţi folosi untul de shea în stare pură,pe care îl cumperi din comerţ. Foloseşte-l pentru a-ţi masa buzele.

Creion,pentru buze cărnoase

Pentru a obţine efectul de buze pline,ca ale Angelinei Jolie,nu eyita să aplici un contur chiar deasupra liniei buzelor cu un creion.

Acesta trebuie să aibă culoarea natural a buzelor ale. După ce te dai cu ruj,nu uita să aplici un luciu de buze transparent.


Citeşte şi:

Uleiul de jojoba,numai bun pentru buzele tale

Seducţia buzelor roşii perfecte. Cum le obţii?


Exfolierea,extreme de importantă

Ca să ai buze moi şi catifelate,nu uita să le exfoliezi,cel puţin o dată pe săptămână. Pentru exfoliere poţi folosi un gel cu particule abrazive.

Dacă nu ai la îndemână,poţi folosi mălai. Îl umezeşti şi masezi uşor buzele. Astfel,pielea moartă va fi îndepărtată. Apoi foloseşte un balsam de buze sau miere de albine. O aplici şi o laşi să acţioneze cinci minute.

Scorţişoară,pentru volum

Un truc pentru ca buzele tale să pară mai voluminoase stă în folosirea unui balsam care conţine ulei de scorţişoară. Poţi folosi şi ulei de scorţişoară,căci favorizează circulaţia sângelui,însă ai grijă să pui foarte puţin,căci pot apărea iritaţii.

Poţi folosi şi puţină scorţişoară măcinată,pe care o amesteci cu ulei de măsline şi aplici pe buze,două-trei minute.

Nu-ţi muşca buzele!

Obiceiul de a-ţi muşca sau de a-ţi umezi buzele poate duce la iritarea acestora şi apariţia crăpăturilor. De mare ajutor la vindecarea acestor răni îţi va fi aloe vera. Aplică,de două-trei ori pe zi un astfel de gel şi buzele tale vor redeveni catifelate.